Hirdetés

Előzetest kapott a The Report, a Mellékhatások írójának új filmje

|

Az Amazon Studios berkein belül készülő alkotás a 9/11 utáni elhallgatott kínzások nyomába ered.

Hirdetés

A filmtörténelemben mindig akadnak olyan alkotások, amik már a színészeik, rendezőik vagy forgatókönyvíróik alapján is azonnal felkeltik a nézők érdeklődését, hiszen a korábbi minőségi munkáik alapján megbíznak bennük. Ez a helyzet a mostani filmmel, a The Reporttal is, ami egyenesen az Amazon Studios egyre csak bővülő repertoárjának feltehetően ékes darabja lesz, hiszen elég csak megnéznünk, kik írtak alá ehhez a produkcióhoz: a produceri munkák elég nagy hányadát maga Steven Soderbergh (Mint a kámfor, Ocean's-filmek, Traffic, Logan Lucky) végezte el, az író-rendező Scott Z. Burns (Mellékhatások, A Bourne-ultimátum, Fertőzés, valamint az éppen forgatás alatt lévő új James Bond-film, a No Time to Die), a színészek pedig Adam Driver (Paterson, Csuklyások, Llewyn Davis világa), Corey Stoll (A Hangya, Éjfélkor Párizsban), Jon Hamm (Mad Men, Baby Driver, Tolvajok városa) és még sokan mások. És ha ezek mellé még hozzávesszük a történetet is, akkor csak még messzibbnek érezzük a novemberi megjelenést.

 

Hirdetés

A The Report igaz történeten alapul, a tragikus 9/11 terrortámadás után vesszük fel a vonalat, ahol egy magazin szerkesztője, név szerint Daniel J. Jones  azt a munkát kapja, hogy a CIA által végrehajtott kihallgatásokat, pontosabban kínzásokat tartalmazó videofelvételeket megszerezze - hiszen ezeket a támadás után az ügynökség rendre elkezdte megsemmisíteni, mosva saját kezeiket. Persze ahogy lenni szokott, a nyomozás egyre mélyebbre és mélyebbre vezet, ahonnan már visszatáncolni sincs lehetőség, így Jones teljes karrierjét és egyben életét is erre az egy ügyre feltéve, tovább nyomoz.

Egy Soderbergh/Burns produkciónak eleget téve már önmagában az előzetes rettentően izgalmasra sikerült, és nagyon bizakodunk benne, hogy ez a teljes filmre is igaz lesz. Erre viszont még várnunk kell, hiszen az Amazon csak idén novemberben (illetve annak végén, egész pontosan 29-én) fogja csak elérhetővé tenni a The Reportot, szóval a kérdés már csak, hogy kibírjuk-e addig valahogyan.

Titeket is meggyőzött ez az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.