Hirdetés

Előzetest kapott Clint Eastwood új filmje

|

A Cry Macho már az ízelítője alapján is egy lassú, kimért és komótos film lesz.

Hirdetés

Clint Eastwood egy fenomén. Nem csupán amiatt, mert 91 évesen sem tudja, mit jelent az, hogy nyugdíjasnak lenni, emiatt mindig új és új filmmel jelentkezik. Hanem azért is, mert - hasonlóan Woody Allenhez vagy M. Night Shyamalanhoz - még ha rossz filmet is készít (mint amilyen A párizsi vonat vagy A csempész volt), ugyanolyan nagy lelkesedéssel várjuk a következőt. Számtalan frenetikus és közel tökéletes alkotást tett már le az asztalra, és pontosan ezek miatt (is) vagyunk kíváncsiak az idén szeptemberben érkező új filmjére, a Cry Machóra.

Hirdetés

A Cry Macho az azonos című N. Richard Nash regényen alapul, és a történet egy kiöregedett rodeó-sztárról szól, akit maga Eastwood alakít. Egyszer régen szavát adta egyik ismerősnek, aki most arra kéri sok-sok évvel később, hogy Mexikóból hozza vissza a rendőrségi ügybe keveredett fiát. Az idős férfi elvállalja, de nem csak magán, hanem az adott helyzeten is erősen érzi, hogy ez az út egészen más lesz, mint ahogy tervezte és képzelte. Nash regényét egyébiránt már régóta meg szerették volna filmesíteni - anno Roy Scheider után Arnold Schwarzenegger játszotta volna a főszerepet, végül Eastwoodnál landolt minden.

A Cry Macho szeptember 17-én érkezik a tengerentúli mozikba és az HBO Max-ra egyaránt. Reméljük, idehaza az HBO GO-n láthatjuk mihamarabb.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.