Hirdetés

Hangulatos előzetest kapott a The Walking Dead antológiasorozat

|

Úgy tűnik, még mindig van miről mesélni a zombiapokalipszis kapcsán.

Hirdetés

Bár a The Walking Dead az őszi 11. évadával véget ér, a franchise még sosem volt ennyire erős, mint ma. Egyrészt ott van a már szintén 8 évados Fear the Walking Dead, illetve az európai eseményekre fókuszáló The Walking Dead: World Beyond, ám a fősodor karaktereinek kalandja is tovább folytatódik egy Darryl, illetve egy Negan központú szériával, nem is beszélve Rick és Michonne történeteinek lezárásáról.

Hirdetés

Ebbe a kavalkádba még egy sorozat fog kerülni augusztusban, ami a Tales of the Walking Dead projektcímre hallgat, mely a franchise első antológiasorozata lesz. A San Diego-i Comic-Conon debütált az augusztus 14-én elrajtoló széria előzetese, ami alapján még mindig tartogathat meglepetéseket a zombis koncepció. Az évad hat egyórás epizódból fog állni, és mindegyik rész egy külön történetet fog elmesélni, és többek között Olivia Munn, Samantha Morton, Terry Crews, illetve Jessie T. Usher is szerepelnek benne. Morton a széria Alfájaként térhet vissza egy előzménytörténetben.

Ti adtok esélyt a The Walking Dead antológiaszériájának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.