Hirdetés

Sydney Sweeney és Glen Powell egymás érzelmeivel játszanak legújabb romantikus vígjátékuk előzetesében

|

Megérkezett az Anyone But You első kedvcsinálója, amelyben a gyönyörű főszereplő poénos és romantikus kapcsolatát nézhetitek majd meg.

Hirdetés

A Sony nemrég közzétette az amerikai rendező, Will Gluck (Barátság extrákkal, Könnyű nőcske, Nyúl Péter) legújabb filmjének, az Anyone But You-nak az első kedvcsinálóját, amelyben Sydney Sweeney (Eufória, A Fehér Lótusz) és Glen Powell (Top Gun: Maverick, A számolás joga, A feláldozhatók 3.) próbál meg nem egymásba szeretni - valószínűleg sikertelenül.

Hirdetés

A történet szerint Bea (Sydney Sweeney) és Ben (Glen Powell) tökéletes párnak tűnnek első látásra. De a csodálatos első randijuk után történik valami, ami teljesen elhidegíti egymástól a párt - egészen addig, amíg váratlanul újra össze nem futnak egy ausztráliai esküvőn. Ezért úgy döntenek, hogy azt teszik, amit minden két érett felnőtt ember tenne: úgy tesznek, mintha egy pár lennének.

A két sztár mellett feltűnik még többek között Alexandra Shipp (Barbie, Kszi, Simon), Darren Barnet (Én még sosem, Gran Turismo), Bryan Brown (Trükkös halál, Tövismadarak), Rachel Griffiths (Sírhant művek, Testvérek) és Dermot Mulroney (Álljon meg a nászmenet!, Augusztus Oklahomában).

A film december 14-én debütál a hazai mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.