Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 2016 filmjeit?

|

Tudod, mi történt 1991. december 16-án? Deadpool lett a hivatalos lélekállatod? Vagy te nem cementben állsz, ugye?

Hirdetés

2016 több szempontból is érdekes év volt - beleértve nem csupán a pozitív, de a negatív történéseket is. Ha a debütáló filmeket vesszük szemügyre, elképesztő volt ez a 12 hónap: újfent egymást érték az olyan alkotások, amiknek élményeit a mai napig nem tudjuk feledni és talán nem is fogjuk. De nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a 2016-os év volt, amikor mi, a Puliwood elstartoltunk. A pre-Puliwood éra a CineStarhoz köthető, aminek ilyen-olyan okokból kifolyólag végleg le kellett húznia a rolót. Mégis, ha bezárul egy ajtó kinyílik egy másik, egy harmadikat pedig berúghatsz... vagy valami ilyesmi. Így most is meg szeretnénk nektek, Olvasóknak köszönni, hogy 2016-tól itt vagytok velünk vagy időközben csatlakoztatok kis-nagy filmes közösségünkhöz.

Hirdetés

Visszatérve a 2016-os filmes terméshez, képregénymozik szempontjából hihetetlen évet zárhattunk - mind a pozitív, mind pedig a negatív oldalról nézve. Az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Deadpool és a Doctor Strange mellett olyan "csodákkal" is találkozhattunk a mozik vásznain, mint az X-Men: Apokalipszis, a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala vagy a Suicide Squad: Öngyilkos osztag. De egy Kaliforniai álom, egy Érkezés, sőt még egy 10 Cloverfield Lane is elkápráztatott minket. Olyan alkotásokról pedig nem is beszélve, mint a Zootropolis: Állati nagy balhé, A fegyvertelen katona, a Café Society, az Áve, Cézár!, a Szólít a szörny (nem sírok, csak belement valami a szemembe…), a Mélytengeri pokol, az Éjszakai ragadozók, Hajdu Szabolcs húsbavágóan gyönyörű filmje, az Ernelláék Farkaséknál vagy éppen a Nagyfater elszabadul... vagyis... az utolsó nem úgy "kápráztatott" el minket...

Ti mit gondoltok, Robert De Niro karrierje a Nagyfater elszabadullal indult el a lejtőn vagy már előtte?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.