Hirdetés

A Bosszúállók 5 felé vezető útra már rálépett a Marvel

|

A Marvel stúdió atyaúristene, Kevin Feige kotyogta el, hogy már elrajtoltak a folyamatok, melyek ismét összetoborozzák a Bosszúállókat.

Hirdetés

Két évvel a Bosszúállók: Végjáték után most már bátran kijelenthetjük, hogy a Marvel Studios a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájával ráfordult a negyedik fázisra, és mint minden ilyen fejezetet, úgy ennek a végét is egy újabb össznépi esemény zárhatja le. Bár ez még jelenleg nagyon távolinak tűnik, Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a maga titokzatos módján megerősítette, hogy már elkezdődtek a tervezési munkálatok a Bosszúállók 5-öt illetően, sőt.

"Azt szeretnénk, ha lenne egy egészséges szünet a Végjáték után, mielőtt belekezdenénk egy új nagyszabású történetbe - ez egyébként már zajlik és el is kezdődött. Ezután pedig idő is kell, ahogy az első fázisban is kellett, hogy felépítsük ezt a történetet, mielőtt mindenkit összehívnánk egy nagy eseményre."

Feige nyilatkozata kétértelmű, ami nem véletlen. Egyrészt utal arra, hogy a forgatókönyvírók már ezerrel dolgoznak az elkövetkezendő filmek történetívein, melyek majd a Bosszúállók 5-ben csúcsosodnak ki, másrészt minden bizonnyal a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendájának történései is egyfajta katalizátorai lehetnek a negyedik fázis fináléjának. Nem is beszélve a három, a Marvel égisze alatt megjelent sorozatról, a WandaVisionről, a Sólyom és a Tél Katonájáról, illetve a Lokiról, melyek szintén alaposan megbolygatták a Végjáték utáni állapotokat.

Hirdetés

Tekintve, hogy a negyedik fázis végére olyan új, ám Marvel képregények terén klasszikus karakterek fognak debütálni, mint a Fantasztikus Négyes vagy az Örökkévalók, a Bosszúállók 5 fenyegetésének valóban grandiózusnak kell lennie, hogy megmagyarázza miért lesz szükség a Föld összes szuperhősének egyesített erejére.

Ti szerintetek hova futtatják ki Feige-ék a negyedik fázist?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.