Hirdetés

A Reddit szerint ezeket a filmeket voltak képtelenek befejezni a felhasználók

|

Van, hogy egyszerűen nem tudsz valaminek a végére jutni.

Hirdetés

Mindannyian fel tudunk sorolni olyan filmeket, amelyek valahogy kifognak rajtunk. Vagy azért, mert unalmasak, vagy azért, mert semmitmondóak, vagy esetleg azért, mert annyira botrányosan távol állnak minden elképzelésünktől, hogy arra szavak nincsenek. A Reddit felhasználói is összeszedtek pár címet, amit valahogy képtelenek voltak végignézni. 

Hirdetés

A listán szereplő filmeket többnyire pár éve mutattak be, de van rajta egészen friss termés is. Az egyik ilyen a legutóbbi Mátrix-film, a Feltámadások, amelyről kijelenthetjük, hogy az egyik legmegosztóbb (és sokak szerint a legnagyobb csalódást keltő) mainstream-mozi, amely mostanában készült. A film a szerkesztőségünket is megosztotta igen erősen. Bár mi legalább végignéztük. A listán emellett helyet kapott a Wonder Woman második része, a Wonder Woman 1984, ami úgy tűnik, hiába lett valamivel ambiciózusabb, látványosabb, néhányaknál a központi szerelmi történet (amelyet valaki bizarrnak titulált), valamint a gonosztevők ábrázolása az, amely kivágta a biztosítékot. 

Ami azonban meglepő, hogy David Fincher legutóbbi mestermunkája, a Mank is ott szerepel ezen filmek között. Persze, ha jobban belegondolok, itt is érthető, ha valakit nem ránt be magába az alkotás, hiszen kell hozzá némi háttértudás és legalább minimálisan kell, hogy érdekelje az embert Orson Welles Aranypolgárának készítése, annak forgatókönyvének megírása. Mégis, mindig érdekes látni, hogy egy ilyen, kritikusok és filmszerető emberek többsége által magasztalt film valakinél teljesen ellenkező hatást ér el. 

Ami viszont teljesen érthető és nem igényel semmi komolyabb magyarázatot, az a Robert Downey Jr. által fémjelzett Dolittle-film. Ez az a film, amivel kapcsolatban nagyjából mindenki egyetért: semmi szükség nem volt rá és érezhetően a színészek is csak a csekk miatt vállalták a feladatot, semmi másért (bár egy felhasználónak elég volt az, hogy meghallotta Downey Jr. akcentusát). Ugyanígy, valakit a Halálos iramban 9 akasztott ki, mondván, hogy egyszerűen már nem érzi szórakoztatónak. És valóban, hiába a család, hiába hoztak vissza egy korábbi, fontos szereplőt, hiába repülnek ki az űrbe, ha mindez teljesen tét nélküli és érdektelen. 

A további filmek szerepeltek még az összeállításban: Sokkal több, mint testőr 2; Ron Burgundy: A legenda folytatódik; Six Underground: Hatan az alvilágból; A maffia szentjei; Bocs, hogy zavarom. 

Nektek melyek azok a filmek, amiket az istennek nem tudtatok befejezni? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.