Hirdetés

A The Boys egyik sztárja is csatlakozott a Sikoly 5-höz

|

Talán a fiúk legfiatalabb tagja lesz a Ghostface gyilkos?

Hirdetés

Az idén ősszel forgatandó Sikoly 5 színészgárdájával kapcsolatban hétről hétre érkezik valamilyen újabb információ, amivel még kíváncsibbá teszik a nézőket. A filmsorozat három ikonikus színésze, Neve Campbell, David Arquette és Courteney Cox is visszatér a 2022-ben esedékes folytatásban, mellettük pedig gyanítható, hogy rengeteg újabb arc is felbukkan. Köztük ott lesz a The Boys sorozat egyik sztárja is, nevezetesen Jack Quaid.

Hirdetés

A The Boys mellett Az éhezők viadala, a Logan Lucky: A tuti balhé vagy éppen az alig ismert Plusz egy fő színésze a hivatalos Twitter-oldalán jelentette, hogy csatlakozott a Sikoly 5-höz. A mindössze 28 éves Jack Quaid Hughie Campbellt alakítja az Amazon vérgőzös és korántsem PC sorozatában. A Sikoly következő részében nem tudni, milyen karakter bőrébe fog belebújni, a szerepköre kapcsán egyelőre nagy a titkolózás.

Ti mit gondoltok, kit fog alakítani Quaid?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.