Hirdetés

Az Amazonon landolhat az élőszereplős God of War sorozat

|

A streamingóriás egy újabb népszerű játékadaptációt zsebelhetett be.

Hirdetés

Most, hogy az Amazon képregény- (The Boys, Invincible) és fantasy regényadaptációkból (A Gyűrűk Ura, Az idő kereke, A Vox Machina legendája) is betárazott egy jó időre, a streamingóriás elkezdte elkapkodni a konkurencia elől a népszerű videojátékok feldolgozási jogait. Pár hete még arról szólt a fáma, hogy a Fallout sorozat megtalálta főszereplőjét Walton Goggins személyében, illetve a Mass Effectből is az Amazonnál fognak sorozatot gyúrni.

Hirdetés

A legújabb ékkő a sorban a PlayStation egyik zászlóshajója, a God of War lesz, ugyanis a Deadline értesülései szerint már előrehaladott tárgyalások folynak arról, hogy az Amazonnál kössön ki a sorozatba ültetett adaptáció. A projektet A Térség készítői és executive producerei, Mark Fergus és Hawk Ostby, Az idő kereke executive producere és showrunnere, Rafe Judkins, illetve a Sony Pictures TV és a PlayStation Productions hozzák tető alá.

Mivel a végső szignó még hiányzik a szerződés aljáról, egyelőre több információ nem áll rendelkezésre. Mindenesetre félelmetes, hogy az Amazon milyen ügyesen csap le a már jól bejáratott, eleve masszív rajongói táborral rendelkező forrásanyagokra.

Ti örültök, hogy az Amazon adaptálhatja a God of Wart? Kit tudnátok elképzelni Kratos szerepében?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.