Hirdetés

Felfüggesztették az Uncharted és az Avatar 2. forgatási munkálatait is

|

Mind az ifjabbik Nathan Drake-et, mind pedig a kék Na'vikat is elragadta a koronavírus.

Hirdetés

Sajnálatos módon továbbra sem tudunk örömteli hírekkel szolgálni, hiszen mikor már javulni látszik a filmek helyzete (a Universal online is elérhetővé teszi olyan mozikba szánt alkotásait, mint például A láthatatlan embert, az Emmát vagy a még be sem mutatott Vadászatot), akkor máris jön egy kevésbé pozitív információ is. Az újabb hírek szerint sem a Tom Holland és Mark Walhberg nevével fémjelzett Uncharted, sem James Cameron következő dobása a blockbusterek világában, az Avatar folytatása sem tud idejében elkészülni.

Hirdetés

Az Uncharted filmváltozatára igencsak rájár a rúd, hiszen miután a sokadik rendezőcsere után Ruben Fleischer (Venom, Zombieland: A második lövés) elvállalta a megüresedett pozíciót, és úgy tűnt, miszerint végre nekiállhatnak a forgatásnak, elővigyázatosságból a stúdió hat héttel elhalasztotta a tervezett kezdést. Több mint valószínű, hogy ez kihatással lesz a 2021. március 5-re tervezett bemutatódátumra is, arról nem beszélve, hogy a főszereplő Tom Holland nyáron már a Pókember harmadik részét forgatná.

Az Avatar 2-ről utoljára tavaly decemberben számoltunk be, hogy habár az igencsak elhúzódott előkészületek a forgatással együtt jól haladtak, viszont a vírus terjedése miatt elhalasztották az új-zélandi felvételeket - maga a producer, Jon Landau nyilatkozta, hogy az executive csapat marad Los Angelesben, törölték a repülőjegyüket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.