Hirdetés

Mark Wahlberg is benne lesz az Uncharted filmváltozatában

|

Az ex rapper/színész jelenleg tárgyalásokat folytat egy fontos szerep miatt.

Hirdetés

Kissé hányatott sorsú volt az Uncharted, hiszen sokáig se rendezője, se színésze nem volt, aztán már arról beszéltek, hogy végleg lehúzhatják a rolót, mert egyik producer sem bízik egy videojáték-adaptáció sikerében - most fordult a kocka, és a helyes vágányra került a film. A főszereplő Nathan Drake szerepére a feltörekvő Tom Hollandot szerződtették le, míg a rendezői székbe az ŰrDongó és a Kubo és a varázshúrok direktora, Travis Knight került. A jövő év decemberében esedékes film kapcsán pedig egy olyan hír érkezett a minap, hogy a rapperből lett akciósztár, Mark Wahlberg tárgyalásokat folytat az egyik mellékkarakter megszerzéséért.

Hirdetés

Az Uncharted egy 2007-ben útjára indult videojátéksorozat a Naugthy Dog csapatától, melyben a játékos Nate Drake, a híres kincsvadász bőrébe bújhat. Az adta a játékok különleges és egyben hamisíthatatlan zamatát, hogy egyszerre volt tényfeltáró, érdekfeszítő, roppantmód izgalmas és akciódús. A világ számos pontján megfordultunk a négy számozott és a két melléktörténet keretein belül, melyek csaknem mindegyike felejthetetlenre sikerültek. Pontosan emiatt minden adott egy szórakoztató, kalandos mozihoz is - csak a készítők ne szálljanak el maguktól.

Mark Wahlberg, akinek neve számtalan ikonikus filmhez kapcsolódik, úgy mint Boogie Nights, A harcos, A tégla, Mélytengeri pokol vagy éppen a Sivatagi cápák, nem lenne rossz választás Victor Sullivan, azaz Sully karakteréhez. Ő a kötelező mentor Nate számára, aki apja helyett apja volt a fiúnak, és megtanította neki a kincsvadászat fortélyait. Azzal ellentétben, hogy a játékokban Sully nem éppen egy izomkolosszus, sőt még futni is alig bír a sok pia és szivar miatt, kis karakterátírás után passzolhat Wahlbergre a szerep. Aztán majd elválik ez is.

Szerintetek jó választás lenne Wahlberg? Illetve ti kiket szerződtetnétek le Elena Fisher és Chloe Frazer szerepére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.