Hirdetés

Póknőről és Kravenről is film készül a Sonynál, megtalálták a rendezőket is

|

Előbbit Olivia Wilde rendezheti a stúdiónak, de utóbbihoz is van már potenciális jelölt.

Hirdetés

Egyre inkább kezd körvonalazódni a Sony saját képregényes univerzuma, hiszen a Morbius-film, valamint a Venom folytatása már a talonban vannak, az Irány a Pókverzum második része is biztosan elkészül, és egy korábbi értesülés szerint Madame Webb is saját filmet kaphat. A minap pedig újabb alkotásokról hullott le a lepel. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis Olivia Wilde egy jelenleg még cím nélküli Marvel-filmet rendezhet a stúdiónak, és bár az nem került megerősítésre, hogy valóban Spider-Woman lesz a film főhőse, a színésznő Twitteren egy pókos emojival kommentálta a hírt, amely sokak szerint ennek a megerősítését jelentheti. A projekt forgatókönyvét egyébként Katie Silberman szerzi majd, aki már dolgozott együtt Olivia Wilde-dal az Éretlenségi írójaként, a producer pedig ugyanaz az Amy Pascal, aki a Tom Holland-féle Pókember 3. mögött is áll.

De ez még nem minden, ugyanis szintén a Deadline hozta le a hírt nem sokkal később, hogy a stúdió egy Kraven, a vadász filmet is tető alá készül hozni a Határok mentén (Triple Frontier) rendezőjével, J.C. Chandorral a fedélzeten. A projektet már 2017 óta szeretnék elkészíteni a Sonynál, ám ezidáig nem sikerült előbbre mozdítani.

És hogy mit kell róluk tudni? Spider-Woman 1977-ben debütált, majd egy évvel később kapta meg az első önálló kötetét. Az eredeti karakter Jessica Drew volt, aki nem pókcsípéssel, hanem egy életmentő, póktestnedvből készült szérumnak köszönhetően tett szert szuperképességekre. Kraven, a vadász pedig 1964-ben debütált az Amazing Spider-Man tizenötödik számában, ahol egy mindenre elszánt vadászként vált ismertté. Pókembert tűzte ki következő célpontjának, hogy egyszer és mindenkorra bebizonyítsa: ő a világon a legjobb a szakmában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.