Hirdetés

Clint Eastwood már el is készült a következő filmjével

|

A színész- és rendezőlegenda végzett a forgatással, már csak az utómunkán a sor.

Hirdetés

Clint Eastwood egy fogalom. Hasonlóan Steven Soderbergh-hez, az idén 89 éves legenda is rettentő gyorsan dolgozik, nem vacakol sokat a felesleges részletekkel, minden jelenetet elsőre vagy másodikra fel is vesz. És annak ellenére, hogy a legutóbbi két filmje (A párizsi vonat, A csempész) nem lettek éppen a karrierjének csúcspontjai, viszont a neve - meg persze rendkívül gyönyörű és széles filmográfiája - miatt minden egyes újabb projektjének bizalmat szavazunk. Ilyen a Richard Jewell is, Eastwood következő igaz történeten alapuló alkotása, ami még idén mozikba kerülhet, ha minden jól megy az utómunka során.

Hirdetés

A Richard Jewellt még idén június 24-től kezdték el forgatni Atlantában, és a minap érkezett a hír, miszerint Eastwoodék már be is fejezték a munkálatokat. Ilyen tempóban a vágást, valamint az esetleges egyéb utómunkálatokat is figyelembe véve, nem csoda, hogy a film premierjét december 13-ra tűzték ki. A történet a címszereplő világszinten felkapott hőstettére fog fókuszálni, ami annyit takar, hogy a biztonsági őr Jewell egy hátizsákot talált az Olympic Parkban, amelyről később kiderült, hogy bomba volt. Először persze azonnal hősként kezdték ünnepelni a férfit, viszont egy idő után éleződni kezdett az a gyanú, hogy Jewell akart robbantani a parkban, így felelősségre is vonták az ügy kapcsán.

A Richard Jewell honi forgalmazásáról még nem tudni semmit, eddig mindössze Amerikában tűzték ki a premiert - ha nálunk is bemutatják, akkor december 12-én vagy hasonlóan a tavalyi A csempészhez, januárban lesz majd látható. A címszereplőt az egyelőre nem annyira ismert Paul Walter Hauser (Csuklyások, Én, Tonya) játssza, mellette pedig olyan színészek tűnnek még fel, mint az Oscar-díjas Sam Rockwell (Három óriásplakát Ebbing határában), Kathy Bates (Tortúra), Olivia Wilde (Éretlenségi) és Jon Hamm (Húzós éjszaka az El Royale-ban).

Ti adtok majd egy esélyt Eastwood új filmjének?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.