Hirdetés

Az Élet a Venom előzménye lenne?!

|

Egészen elképesztő elmélet látott napvilágot az interneten, miszerint Ryan Reynolds és Jake Gyllenhaal vadonatúj sci-fi horrorja, az Élet nem más, mint a Sony Pictures gondozásában érkező Venom mozi előzménye. Hogy mi?!

Hirdetés

Tegnap derült égből villámcsapásként ért mindenkit, hogy a Sony Pictures kitűzte a Venom film premierdátumát, amely rendezővel és főszereplővel ugyan még nem rendelkezik, viszont forgatókönyvírója már van Dante Harper (A holnap határa) személyében. Egyelőre fogalmunk sincs róla, melyik Filmes Univerzumhoz tartozik majd (a Tom Holland-féle Pókemberhez, az Andrew Garfield-féle Pókemberhez vagy egyikhez sem), ami remek alapot ad arra a rajongóknak, hogy szabadon gyárthassák az elméleteket a projekt kapcsán. 

Hirdetés

A legújabb teória pedig annyira őrült, hogy egy kis fantáziával akár még el is hihető. Az egész abból indult ki, egyik Reddit felhasználó felfedezte, hogy a Ryan Reynolds és Jake Gyllenhaal főszereplésével március 23-án megjelenő sci-fi horror, az Élet egyik TV Spotjában szerepel egy jelenet, amely a Sam Raimi-féle 2007-es Pókember 3-ban már látható volt. Hollywoodban nem ritka, hogy egy-egy töltelékjelenetet több, egymástól eltérő műben is kamatoztatnak spórolás céljából, viszont ez a bizonyos mozzanat lavinát indított el a rajongók körében és táptalajt szolgáltatott egy elszállt konspirációnak. Íme:

Az Élet egy olyan idegen egysejtű organizmusról szól, amely kapcsolatba kerül a Nemzetközi Űrállomás legénységével és nem a barátságosabbik módon. Az elrugaszkodott elmélet itt teszi fel a költői kérdést, hogy mi van akkor, ha ez az ismeretlen eredetű parazita lény valójában az a Marvel képregények lapjairól lekúszott szimbióta, aki a Földre eljutva egyesül Eddie Brockkal és Pókember legnagyobb ellenségévé válik? Vajon mennyi az esélye annak, hogy az Élet a szimbióta eredetfilmje és felvezeti a jövőre megjelenő Venom mozit? Túl sok a talán és a fenti újrahasznosításon, valamint a Columbia Pictures cégen kívül (az Élet és a Pókember-franchise forgalmazója is egyben) semmi sem utal arra, hogy Reynoldsék sci-fi horrorja valóban a Venomnak ágyazna meg, mindenesetre jó megmozgatni néha az agytekervényeket az ilyen izgalmas felvetésekkel.

És ne feledjük, a Széttörve kapcsán sem gondolta volna senki a premier előtt a végső nagy csavart, vagy vegyük például a Lionsgate horrorját, a The Woods-ot, amelyről kiderült, hogy egy új Blair Witch filmet takar. Ugyanide sorolható a végül a Cloverfield univerzumhoz csatlakozó The Cellar, avagy későbbi nevén 10 Cloverfield Lane is. Bármi előfordulhat! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.