Hirdetés

Folytatást kaphat a Fertőzés

|

Steven Soderbergh újra összeállt Scott Z. Burns-szel, az előző film forgatókönyvírójával.

Hirdetés

Steven Soderbergh 2011-ben örvendeztetett meg (vagy inkább borzasztott el) minket a Fertőzés című filmjével, amiben egy újonnan keletkezett vírus az egész világot letarolta. A mozi talán leginkább figyelemre méltó aspektusa - a már-már túlzottan realista hangvétele mellett - a sztárparádéja volt, hiszen a legkisebb mellékszerepre is egy jól ismert és tehetséges színészt tudtak leszerződtetni. Idén pedig többször is előkerült Soderbergh ezen alkotása, áprilisban például még a Harry Potter-filmeket is lekörözte nézettségben. A minap pedig egy különösen jó hír érkezett ezzel kapcsolatban, hiszen nagyon úgy fest a helyzet, hogy készül a folytatása.

 

Hirdetés

Soderbergh - akinek egyébként most a hónapban jelent meg az új filmje, a Szabad szavak - egy podcastban mesélt arról, hogy újfent összeállt a Fertőzés forgatókönyvírójával, Scott Z. Burns-szel (akinek nevét még A Bourne-ultimátumból, a Mellékhatásokból vagy éppen a The Reportból is ismerhetjük). Ketten együtt pedig elkezdtek dolgozni ennek a folytatásán, ami habár nem lesz echte ugyanolyan hangvételű, hiszen ez egyfajta kibővítése a 2011-es filmnek. A rendező bővebben így nyilatkozott:

"Jelenleg éppen egy projekten dolgozok Scott Burns-szel együtt, ami kvázi egy filozofikus folytatása lesz a Fertőzésnek, de másabb megközelítésben. Úgy fognak majd kinézni ketten, mint egy testvérpár, de másfajta hajszínük lesz. Szóval Scottal feltettük a kérdést, mi lehet a következő fokozata ennek a Fertőzéses sztorinak? Most ezen dolgozunk, és meg is kellene gyorsítanunk a folyamatokat egy kicsit."

Soderbergh-gel és Burns-szel a fedélzeten biztosra vesszük, hogy újfent toplistás színészeket tudnak majd megszerezni a folytatáshoz, csakúgy, mint a rendező következő nagy projektjéhez, a No Sudden Move-hoz is. Az idei évet és a világszintű helyzeteket elnézve pedig bőven van még ebben a "fertőzéses" témában potenciál. De ti mit gondoltok, érdemes folytatni ezt a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.