Hirdetés

A Fertőzés című filmet többen nézték mostanában, mint a Harry Pottert

|

A FandangoNow adatai alapján Steven Soderbergh filmje lenyomta még a blockbustereket is.

Hirdetés

Több országban, köztük hazánkban is kijárási tilalom és egyéb komoly korlátozások léptek érvénybe a COVID-19 terjedésének megállítása érdekében, így nem csoda, hogy az emberek nagy részét filmben is ez a téma érdekli. Persze lenne idő bepótolni temérdek félbehagyott sorozatot, filmet, regényt vagy éppen videojátékot is, de sokan inkább kétórányi depresszív és húsba vágóan nyers sztorit akarnak látni egy új vírus kialakulásáról és terjedéséről. Legalábbis egy amerikai streamingportál adatai szerint biztosan.

Hirdetés

A nálunk nem elérhető FandangoNOW keretein belül potom pénzért, pár száz forintért tudunk filmeket és sorozatokat nézni online. A terebélyes könyvtárában olyan klasszikus alkotások közül mazsolázhatunk, mint az összes Harry Potter-film, a Jumanji: Vár a dzsungel vagy éppen igazi, ZS-kategóriás piff-puff filmek. Viszont az oldal legújabb toplistáján (hétről hétre szokták megjelentetni ezeket) meglepő módon minden előbb említett alkotást lenyomott egy kis költségvetésű Steven Soderbergh-film, a Fertőzés. Ennek a története egy új vírus megszületését és annak napról napra való terjedését mutatta be nem éppen idealizált módon. Felettébb érdekes, hogy ez lett a legnézettebb, főleg egy ilyen top 10-es listában:

1. Fertőzés (2011)

2. Jumanji: Vár a dzsungel (2017)

3. Harry Potter és a bölcsek köve (2001)

4. Trollok (2016)

5. Harry Potter és a titkok kamrája (2002)

6. Harry Potter és tűz serlege (2005)

7. A legnagyobb showman (2018)

8. Bosszúvágy (2018)

9. Harry Potter és az azkabani fogoly (2004)

10. MEG - Az őscápa (2018)

Ti is újranéztétek a napokban a Fertőzést?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.