Hirdetés

Henry Cavill nem fog felbukkanni Supermanként a Shazam folytatásában

|

Mint oly sok lehetőség a DC-nél, ez is tovaszállt.

Hirdetés

A 2019-es Shazam! a DC egyre zavarosabb filmes univerzumának az egyik legelismertebb darabja lett. Kritikailag legalábbis mindenképp, hiszen szerény, 366 milliós bevételével meg se közelítette az előtte pár hónappal debütáló Aquaman 1 milliárd feletti végösszegét (amellyel Jason Momoáék a legsikeresebb DC adaptáció trónjáról taszították le Christopher Nolan A Sötét Lovag - Felemelkedését), de nem volt különösebb oka szégyenkeznie David F. Sandberg (Annabelle 2) filmjének. A pletykák szerint a folytatásban felbukkant volna Henry Cavill Supermanje is, azonban erre a jelek szerint keresztet vethetnek a rajongók.

Hirdetés

Korábban számos hír kelt szárnyra, hogy Cavill ezúttal tényleg, testi valójában is fel fog bukkanni a folytatásban, ha már az első részben ez meghiúsult. Superman film végi megjelenését - nyaktól lefelé - Cavill dublőre hajtotta végre. Valószínűleg a pletykák innen eredhettek, valamint hogy Cavill elviekben még nem kívánja elengedni az Acélember figuráját. Most azonban több közvetlen forrás is megerősítette a Variety-nek, hogy Cavill nem fog felbukkanni ezúttal sem, időpont egyeztetési problémák miatt.

A fenti kis cameo miatt tehát sokan okkal reménykedhettek abban, hogy Cavill visszatér a szerepben, ha nem a saját filmjében, akkor pont a Shazam! folytatásában. Viszont Cavill jelenleg is elsősorban a The Witcherrel van elfoglalva (pontosabban lenne, ugyanis lesérült a forgatás során) és továbbra is kérdéses, hogy a Warner egyáltalán mihez akar kezdeni a figurával. (Nekünk azért lenne ötletünk. Igaz, Cavill nélkül.) Mindenesetre a Shazam! - Fury of the Gods címre keresztelt folytatás úton van, azonos stábbal (habár a fiatalok, mint Asher Angel és Jack Dylan Grazer öregedése kicsit megnehezíti majd a dolgot), azonban a koronavírus okozta folyamatos halasztgatások miatt az eredetileg jövőre kitűzött premier végül 2023. június 2-án lesz esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.