Hirdetés

Idris Elba a Tyler Rake: A kimenekítés rendezőjével forgat akciófilmet

|

Az elmondások alapján egy karácsonyi hangulatú, John Wick-stílusú akciózúzda lesz a mozi.

Hirdetés

Sam Hargrave neve tavalyig nem sok mindenkinek mondott bármit is, hiszen népszerűségre nem nagyon tett szert. Habár munkáját tekintve kulcsfontosságú figura, hiszen kaszkadőr-szakértőként (stunt coordinator) dolgozott olyan filmeknél, mint az Amerika Kapitány: A tél katonája vagy éppen a Bosszúállók: Végtelen háború. A mozik rendezői, a Russo-tesók aztán producerként beálltak Hargrave mögé, így ő tető alá hozhatta első nagyjátékfilmjét, a Tyler Rake: A kimenekítést. A Chris Hemsworth nevével fémjelezett akciófilm nem reformálta meg a műfajt, de elképesztően bravúros koreográfiájával és megkapó atmoszférájával igazi adrenalin-bomba volt. Így okkal lehet várni a rendező legújabb munkáját, amihez Idris Elba már le is szerződött.

Hirdetés

A Stay Frosty munkacímre keresztelt projektet Hargrave fogja rendezni (valamint feltételezhetően az akciók koreográfiájába is bele fog szólni), Tyler Marceca írja a forgatókönyvet, a főszereplőt pedig a Lutherből, a Drótból vagy éppen a közelgő Suicide Squadból ismert Idris Elba fogja alakítani. A történet Elba karakterére fókuszál, aki csodával határos módon túlél egy fejlövést. Ezek után minden megmaradt idegszálával azon van, hogy megkeresse, ki akarta őt megölni - valamint hogy időben haza tudjon menni a fiához karácsonyra. Az előzetes elmondások alapján a Stay Frosty egyszerre fogja vegyíteni a John Wick-filmek stílusát és a Die Hard-ra hajazó karácsonyi atmoszférát.

Ennyi alapján bármi kisülhet még a projektből, és reméljük, minden flottul fog majd menni. Ti befizettek majd egy Tyler Rake-Die Hard-John Wick stílusú akciófilmre Idris Elbával a főszerepben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.