Hirdetés

James Gunn nyitott lenne egy Bloodsport spin-offra Idris Elbával

|

Már csak a súlyos időhiányt kellene orvosolnia a rendezőnek.

Hirdetés

James Gunn az utolsó simításokat végzi A galaxis őrzői 3 kapcsán, ami hivatalosan is az utolsó filmje lesz a rendezőnek a Marvel Filmes Univerzumán belül. Mivel nemrégiben jelent meg a Thor: Szerelem és mennydörgés, melyben a csapat tagjai is szerepeltek, adta magát a kérdés a napokban lebonyolított kérdezz-feleleken, hogy vajon Thor is felbukkanhat-e Gunn filmjében.

Hirdetés

A rendező gyorsan rövidre zárta a dolgot, ám az eredeti kérdező ráadásként megérdeklődte, hogy készít-e valaha is egy Bloodsportról szóló szériát Idris Elbával.

A rendező válasza sokatmondó lett: nyitott lenne az újabb közös munkára Elbával, azonban van egy bizonyos probléma, miszerint csak 24 órából áll egy nap. Gunnról tudjuk, hogy A galaxis őrzői 3 után visszatér a DC-hez, ahol tavaly előbb Az Öngyilkos Osztaggal keltett új reményt a rajongókban, majd idén év elején a Peacemaker sorozattal csiszolt tovább a renoméján.

A rendező kitért arra, hogy a továbbiakban is a kevésbé ismert DC-figurákkal dolgozna legszívesebben. Egyelőre azonban a Peacemaker második évadán kívül egy még meg nem erősített spin-off széria a fix, mely egy Viola Davis Amanda Wallerére fókuszáló szériával bővülhet. Már csak ezekből is látszik, hogy Gunn a jövőben igencsak elfoglalt lesz a DC berkein belül, és ha egyszer mégiscsak készülne egy Bloodsport sorozat, az nem az elkövetkezendő években fog megvalósulni.

Ti melyik Gunn-projektet néznétek a legszívesebben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.