Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 1987 filmjeit?

|

Halálos fegyver? Acéllövedékek? Ragadozó? Robotzsaru? Evil Dead 2? Dirty Dancing? Aki legyőzte Al Caponét?... 1987 egy remek év volt filmek terén!

Hirdetés

1987-re újra beindult a futószalagon való filmtermelés, és nem csak Hollywoodban. Persze jelen esetben ezt a minőségi alkotásokra értjük, hiszen az előző években is bőven akadtak pocsék filmek. 1986 egy kifejezetten üdítő év volt, olyan fantasztikus mozikkal, mint az Aliens - A bolygó neve: Halál, A szakasz, A légy, a Kék bársony vagy éppenséggel a Ternovszky Béla rendezte Macskafogó. '87 viszont erre még egy lapáttal rátett.

 

Hirdetés

A Tőzsdecápák, a Jó reggelt, Vietnam!, A herceg menyasszonya, az Angyalszív, Az eastwicki boszorkányok, a Menekülő ember, a Berlin felett az ég, a Repülők, vonatok, autók… és még napestig lehetne folytatni ezt a listát. Rengeteg máig csodálatos alkotás született csak ebben az évben, és a kvízbe bekerült filmekről még nem is beszéltünk. Az eredeti, Arnold Schwarzenegger-féle Ragadozóból, a Halálos fegyverből, az Acéllövedékekből, sőt még a Dirty Dancingből és a Szamárköhögésből is hoztunk nektek egy-egy kérdést. Vágjatok bele!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.