Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 1991 filmjeit?

|

1991 óta csak az ítélet napját várod? Hannibal Lectertől tanultál meg májat főzni? Vagy éppen te is blues-t fütyülsz a Hudson Hawk óta?

Hirdetés

A múlt heti 1990-es kvízzel beléptünk az új évtizedbe! Az éves filmes termés hihetetlenül elképesztő volt olyan mozis bemutatókkal, mint a Nagymenők, a Tortúra, a Vadászat a Vörös Októberre, vagy milliók kedvenc és unásig látott karácsonyi filmje, a Reszkessetek, betörők!. Nem is kívánhatnánk ennél jobb kezdést egy új érának, ami végérvényesen az 1991-es alkotások fényében tűnik fel leginkább. Ugyanis ebben az új évben is akadnak igencsak kiemelkedő filmek, de szembetűnően megcsappanni látszott a számuk.

 

Hirdetés

1991-et szó szerint letarolta Arnold Schwarzenegger és James Cameron mozija, a Terminátor 2: Az ítélet napja. Egy a mai napig frenetikus alkotásról beszélhetünk, amit pár éve újfent bemutattak a mozikban - sokunk nagy örömére. A T-800-as kaland után viszont nem mehetünk el említés nélkül A bárányok hallgatnak és a Cape Fear: A rettegés foka mellett sem. Ezektől függetlenül is találni emlékezetes filmeket '91-ből (A halászkirály legendája, Hollywoodi lidércnyomás, Éjszaka a földön, Az utolsó cserkész, Holtpont, A szépség és a szörnyeteg), de annyira kiemelkedőbbeket kevésbé. Na, majd a későbbi években!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.