Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 1999 filmjeit?

|

Ismered a klub összes szabályát? A Mátrixon kívül is követed a fehér nyulat? Vagy 1999 óta imádod az almás pitét?

Hirdetés

Kisebb szünet után folytatjuk tovább az évszámos kvíz-sorozatunkat. Amiatt késett ennyit az 1999-es darab, mert egyéb tematikus és évfordulós kvízek kaptak helyett ez előtt (úgy mint Sylvester Stallone vagy éppen a horrorfilmes). De az egészen elképesztő 1998-as filmes termés után 1999 már tényleg egy újabb kaput nyitott meg a filmkészítés háza táján, aminek hatásait a mai napig is érezzük. Pontosan emiatt ismét a bőség zavara állt fent a kérdések összeszedésekor, hiszen még felsorolni is hosszú lenne, mennyi fantasztikus alkotás debütált az ezredforduló küszöbén.

Hirdetés

Muszáj megemlítenünk azon filmeket, amikből nem kerültek be kérdések ebbe a kvízbe, hiszen azzal is könnyíthetünk a bűntudatunkon. A Magnólia, A John Malkovich-menet, a Kegyetlen játékok, a Sivatagi cápák, Az Álmosvölgy legendája, a Toy Story 2 vagy éppen A bennfentes is elképesztő alkotások, mindenkinek ajánljuk figyelmébe! A kvíz pedig olyan kultikus gyöngyszemekből verbuválódott össze, mint a Harcosok klubja, az Amerikai szépség, a Tágra zárt szemek, a Halálsoron, a Mátrix avagy valamilyen pités-kufircolós film. Kommentben jöhetnek majd a kedvencetek ebből az évből!

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.