Hirdetés

Michael Fassbender több X-Men filmben is visszatérhet

|

Legalábbis a színésznek egyáltalán nem lenne ellenére. És nekünk sem.

Hirdetés

Tavaly, az X-Men: Apokalipszis befejeztével számtalan kérdés merült fel a rajongókban: nem is feltétlenül az, hogy merre tovább, hiszen azt már tisztázta mind a film, mind Bryan Singer rendező, hogy az elkövetkezendőkben a régóta esedékes Főnix-sagaval szeretnének foglalkozni. Inkább az volt a kérdéses, hogy a színészek közül ki tér vissza, mivel Az elsőkben kötött szerződésük az Apokalipszissel együtt lejárt. És azt a 2011-es filmnél talán senki sem gondolta volna a 20th Century Fox-nál, hogy a legnagyobb és legtehetségesebb fiatal színészek állnak a rendelkezésükre. Akiket éppen ezért nehéz is megtartani a nagyobb gázsi igény, valamint a betáblázott naptárak miatt. De valaki talán mégis tudna erre időt szakítani.

Hirdetés

A minap jött a hír, hogy James McAvoy mégsem veszi ki a részét a New Mutants című epizódból (vélhetően időpont egyeztetési problémák miatt), de a fő - és egyébként megkevert - sztorivonalat folytató (és újraíró) Dark Phoenixben már vélhetően benne lesz. És ha Xavier ott van, akkor ellentétje, Magneto sem hiányozhat a képletből, noha a stúdió azt nyilatkozta, hogy az elkövetkezendő filmek már nem az ő ellenállásuk körül fog játszódni.

A mágnesesség urát megformáló Fassbender az Alien: Covenant kapcsán sorra adja az interjúkat és Josh Horowitz podcastjában amikor rákérdeztek, hogy visszatér-e, szűkszavúan csak annyit válaszolt, hogy

Valószínűleg. Igen, lehetséges.

Amikor rákérdeztek, hogy a New Mutantsben vagy a későbbi Dark Phoenixben, azt felelte, vélhetően az utóbbi, de egyelőre erről még nem beszélhet, mivel még folynak a tárgyalások. Ezek szerint Fassie érdekelt abban, hogy a franchise tagja maradjon továbbra is, ami vélhetően nem egy filmet jelent, ahogy a Foxnak is érdeke, hiszen a stúdió egyik kiemelt színésze. Ugyan a szériának tervezett Assassin's Creed csúnyán megbukott, azonban az X-Men széria még mindig talpon van (még ha nem is oly fényesen, mint a Marvel Univerzum tagjai), az Alien univerzum pedig most kezd rákapcsolni, hiszen Ridley Scott szerint 1 éven belül foroghat is a folytatás és amennyiben valóban a Prometheus éa a Covenant közötti eseményeket magyarázza el, abban is számolhatunk Fassbender jelenlétére.

Szóval amennyiben Fassbender jelenléte garantált, akkor a többek is visszatérnek, legalábbis Jennifer Lawrence anno azt mondta, hogy vagy együtt folytatják, vagy sehogy és azt látva, hogy egymaguk mégse akkora pénzmágesek, mint gondolták (khm... Utzók... khm...), így nem árt egy biztos anyagi forrás, ami mellett válogathatnak a kedvükre való, kisebb projektek között, McAvoyt és Nicholas Houltot pedig nem annyira nehéz rávenni a visszatérésre, hiszen Fassbender és Lawrence futott be óriási karriert.

A New Mutants forgatása most kezdődik, a Dark Phoenixé pedig elviekben a nyáron, hogy tartani tudják a 2018 novemberi bemutatót, viszont egyelőre nincs biztos rendezője a filmnek (vagy Bryan Singer, vagy a sorozat író-produere, Simon Kinberg) és nagy a csend körülötte, így nincs kizárva a csúszás, valamint hogy Fassbender tárgyalásai az időpontra is vonatkoznak, hogy mikor tud a film rendelkezésére állni. Mindenesetre Fassie jelenlétének akármikor, akárhol örülünk, ha az pedig egy X-Men-mozi, amelyben nagy fém építményeket hajigálhat, miközben fékevesztett haraggal azt hajtogatja, hogy "Homo Sapiensek!", már nyert ügyünk van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.