Hirdetés

Pillantsatok bele Denis Villeneuve Dűnéjébe az első hivatalos jelenetképekkel!

|

Megérkezett az első hivatalos ízelítő az idei év egyik legjobban várt filmjéből.

Hirdetés

Tegnap a Vanity Fair hozta nyilvánosságra húsvéti ajándékként az első hivatalos jelenetképet Denis Villeneuve (Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049) Dűnéjéből, amelyen a Timothée Chalamet alakította főhőst, Paul Atreides-t figyelhettük meg. A portál akkor azt ígérte, hogy a mai nap folyamán még több képet osztanak meg a nagyszabású adaptációból, és ehhez híven meg is érkezett a ráadás, amiket az alábbiakban gyűjtöttünk össze a számotokra.

Hirdetés

Ami azonnal megragadta az érdeklődésemet Paullal kapcsolatban, hogy az elképesztő részletekkel, léptékekkel és világépítéssel bíró történetben a főszereplő mondhatni az antihős útját járja. Úgy gondolja, hogy már fiatalon tábornok lesz belőle az apja nyomdokaiba lépve, és egy évtizeden belül a saját hadosztályát vezetheti"

- mesélte a Szólíts a neveden és a Kisasszonyok színésze. A fentebb említett képen az Atreides-ház által uralt Caladanon látható, amit Frank Herbert sci-fi regényének kezdetén a családjával együtt el kell hagynia, miután megbízzák az ismert világegyetem legfontosabb bolygója, az Arrakis, avagy sivatagos természete miatt más néven a Dűne felügyeletével. Persze Leto Atreides herceg gyanítja, hogy csapdába küldték őket...

A Dűne lenyűgöző szereposztása olyan neves színészeket foglal magában, mint a Paul kiképzéséért felelős veterán katona, Gurney Halleck Josh Brolin (Bosszúállók: Végtelen háború) alakításában, a szüleit megformáló Oscar Isaac (Star Wars: Skywalker kora) és Rebecca Ferguson (Álom doktor), vagy éppen a bolygó bennszülötteit, a fremeneket vezető Stilgar, akit Javier Bardem (anyám!) kelt életre. Rajtuk kívül Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, valamint Jason Momoa játsszák a főbb szerepeket, most pedig valamennyiükre vethettek egy hivatalos pillantást a galériába rendezett borítókon és jelenetképeken.

Sosem egyeztem volna bele, hogy a könyv adaptációját egyetlen filmben valósítsam meg. Ahhoz túl összetett ez a világ. A Dűne világa olyan, amelynek a részletekben rejlik az ereje

- tette hozzá napjaink egyik legizgalmasabb rendezőjének számító Villeneuve, megindokolva azon döntését, miszerint két részletben adaptálja filmvászonra Frank Herbert regényét.

A tervek szerint a Dűne 2020. december 17-én érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.