Hirdetés

Kevin Feige tisztázta a Sonynál lévő karakterek helyzetét

|

A Marvel főnöke, Kevin Feige újfent beszélt a Sony által birtokolt Marvel hősök helyzetéről.

Hirdetés

Nagyott robbantott egy hónappal ezelőtt a Sony, amikor is bejelentették, hogy elindítják saját univerzumukat a Tom Hardyval a főszerepben érkező Venom filmmel. Azonban ezzel sok rajongót össze is zavartak, hiszen most, hogy Pókember már Vasemberékkel kalandozik, vajon a Hálószövő a Sony univerzumában és filmjeiben is fel fog tűnni, vagy például Venom részese lesz az MFU-nak?

Hirdetés

Erről is beszélt egy, a Hazatérés kapcsán készült interjúban a Marvel Stúdió feje, Kevin Feige, aki újfent megerősítette, hogy jelenleg Pókember az egyetlen Sony karakter, akit sikerült behozniuk a Marvel Filmes Univerzumba, habár arra továbbra is van egy kis esély, hogy ez változzon a jövőben:

Igen, a Sonynál levő karakterek közül jelenleg egyedül csak Pókember tagja a Marvel Filmes Univerzumnak. Csak ő, és senki más.

Feige ezután arról is beszélt, hogy szerinte a Sony nagyon okosan cselekszik azzal, hogy elkészítik a Venom központú filmet:

Jó pár karakter jogai vannak náluk, és szerintem nagyon okos ötlet volt, hogy bejelentették a Venom film érkezését. Ráadásul megszerezni főszereplőnek Tom Hardyt, igazán ügyes húzás!

A Pókember: Hazatérés Július 7-én érkezik a mozikba Jon Watts rendezésében, főszerepben pedig feltűnik Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori, Tyne Daly, Bokeem Woodbine és Marisa Tomei.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.