Hirdetés

R-es besorolást kapott James Wan új horrorja, a Malignant

|

Ismét kemény ijesztgetésre számíthatunk.

Hirdetés

Idén végre új horrorfilmmel jelentkezik a zsáner egyik koronázatlan királya, James Wan. A Fűrész, az Insidious és a Démonok között franchise megalkotója 2016 után tér vissza az ijesztgetések világába, hiszen a Démonok között 2. része óta egy Halálos iramban 7-et, és egy Aquaman filmet rendezett meg.

Új projektje, a Malignant pedig most végre besorolást is kapott, méghozzá az R kategóriában, amelyet akkor kap meg egy film, ha "strong horror violence, gruesome images, and for language", azaz kőkemény erőszak, hátborzongató jelenetek és durva nyelvezet jellemzi, vagyis ismét egy kőkemény ijesztgetés vár majd ránk.

Hirdetés

A Malignantról sajnos nem sok mindent tudunk idáig, hiszen sem egy előzetes, de még csak egy hivatalos kép sem látott napvilágot róla, annyi azonban biztos, hogy egy eredeti történetet kapunk majd, főszerepben pedig feltűnik Annabelle Wallis (A múmia, Annabelle, Peaky Blinders), Jake Abel (Another Life, Odaát), George Young (Containment), Maddie Hasson (Impulse), Michole Briana White (Songbird), Jacqueline McKenzie (Deep Blue Sea), és Mckenna Grace (Én, Tonya, Annabelle Comes Home). 

A film valamikor idén kerül bemutatásra mozikban és az HBO Max kínálatában egyszerre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.