Hirdetés

Rami Malek lehet az új Bond-film főgonosza

|

A színészválasztás mellett érdekes apróságok is kiderültek az antagonistáról.

Hirdetés

Egy ideig ment a pletyka arról, hogy az újdonsült Oscar-díjas Rami Malek játszhatja majd el a soron következő James Bond-film főgonoszát, viszont sokáig nagyon úgy festett a dolog, hogy a színész mégsem tudja elvállalni ezt a szerepet, hiszen a forgatás pont ütközne a Mr. Robot harmadik évadjának a forgatásával. Aztán minap egy olyan hír került szárnyakra, hogy talán mégis lehetséges lenne, hogy Malek alakíthassa majd a gonoszt, mert a színész csapata tárgyalásokat kezdett folytatni a Bond-filmért felelős céggel, akikkel elmondásuk szerint könnyen dűlőre tudtak jutni. Még ez nincs hivatalosan bejelentve, de úgy néz ki, hogy mindez működhet.

 

Hirdetés

A Cary Joji Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) rendezte új Bond-filmnek (ami eddig stílusosan Bond 25-re van keresztelve) a készítése eddig nem egészen úgy zajlott, ahogy eltervezték. Daniel Craig először nem akarta elvállalni Bond szerepét, aztán lelépett a kiszemelt rendező, majd közel négy hetes, sürgős forgatókönyv újraírást rendeltek el, pluszban még a premierdátumot is eltolták két hónappal. Ezzel kapcsolatban egyelőre még nem tudunk semmi pontosat elmondani, hogy miről fog szólni az új film (nagyon reménykedünk benne, hogy nem az Őfelsége titkosszolgálatábant akarják remake-elni), viszont a főgonosszal kapcsolatban felröppent egy újabb teória, ami felettébb érdekesnek és igaznak bizonyul. Míg Malek nem került a képbe, addig eredetileg Said Taghmaoui-t (Wonder Woman, Sivatagi cápák, vagy éppen a készülő John Wick 3) akarták volna leszerződtetni erre a szerepre, aki marokkói származású. Helyére pályázik Malek, aki pedig egyiptomi felmenőkkel rendelkezik, így úgy fest a dolog, hogy a főgonosznak bizton észak-afrikainak kell lennie, amellett hogy azt rebesgetik, hogy még vak is lesz.

Mindenesetre mi nagyon örülnénk neki, ha Rami Malekot egy gonosz szerepében is látnánk tündökölni, hiszen az eddigi alakításai alapján (gondolunk itt Mercury mellett Elliot Aldersonra, vagy éppen a méltatlanul alulértékelt új Pillangóban nyújtott Louis Degára) minket már a neve alapján érdekel minden új filmje.

Ti szeretnétek őt Bond-gonoszként látni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.