Hirdetés

Ray Fisher Cyborgját kiírták a The Flash-filmből

|

Úgy tűnik, végleg elmérgesedhetett a helyzet a stúdió és a színész között.

Hirdetés

Továbbra sem tudunk sok mindent a régóta készülő The Flash-filmről, leszámítva azokat a híreket (Michael Keaton és Ben Affleck visszatérése), amelyek alapján szinte biztosra vehető, hogy a Flashpoint Paradox-történetet fogja feldolgozni. Ebben Flash visszautazik az időben, hogy megakadályozza édesanyja halálát, ez azonban nem várt kavarodást okoz az idővonalban. Most azonban kiderült, hogy a korábban bejelentett Cyborg feltűnésére mégse számíthatnak a rajongók.

Hirdetés

A karaktert alakító Ray Fisher, aki a 2017-es Az Igazság Ligájában (valamint az idén érkező Snyder-vágásban) alakította a karaktert, az elmúlt hónapokban rengetegszer támadta Az Igazság Ligáját végül ledirigáló Joss Whedont, legutóbb pedig a DC Films elnökét, Walter Hamadát nevezte hazugnak és veszélyesnek, és kijelentette, hogy egyetlen produkcióban sem hajlandó részt venni, amelyhez Hamadának köze van.

Nos, úgy látszik a stúdió megelégelte a színészt, és a TheWrap értesülései szerint teljesen kiírták karakterét a filmből, amiről azonban továbbra sem lehet tudni, hogy egy fontosabb mellékszerep, vagy csak egy rövid cameo lett volna. A karakter azonban nem kerül újracastingolásra, így lehet, hogy a későbbiekben még láthatjuk őt a szuperhős szerepében, bár erre nem sok esélyt látunk. A The Flash előreláthatólag 2022. november 4-én debütálhat az amerikai mozikban Andy Muschietti rendezésében. Hacsak nem tolják megint odébb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.