Hirdetés

Közel négyórás rendezői változat van készülőben a Volt egyszer egy Hollywoodból

|

Tarantino erősítette meg, hogy egy éven belül megjelenhet ez a változat.

Hirdetés

A nézők alfelét tekintve a tavalyi rettentő kegyetlen év volt: Álom doktor 152 perc, Az ír 210 perc, Az aszfalt királyai 142 perc, Árva Brooklyn 144 perc, Fehér éjszakák (vágatlan változat) 171 perc, AZ - Második fejezet 169 perc, valamint Quentin Tarantino utolsó előtti alkotása, a Volt egyszer egy Hollywood 161 perc. Néhányan természetesen kifogásolták is, hogy a karakterek, a történet és a cselekmény szempontjából indokolatlannak bizonyult az utóbb említett film játékideje, viszont a nézők döntő többsége mégis pont emiatt tudott annyira elmerülni az 1960-as évek Hollywoodjában. Nekik pedig jó hír, hogy elviekben nagy rá az esély, hogy egy közel négyórás verzió is készülőben van, amit maga Tarantino felügyelt.

Hirdetés

A Collider értesülései és a nekik adott interjúk alapján az író-rendező annyi plusz jelenetet forgatott a Volt egyszer egy Hollywoodhoz, melyek végül akarva-akaratlanul a vágóasztalon végezték (például az összes Tim Roth-jelenet), hogy egy kvázi rendezői változatot szeretne kiadni ezekkel a snittekkel megtömve. Így a játékidő nemhogy jócskán túlment a három órán, de még a négyen is. Maga Tarantino így nyilatkozott a verzióval kapcsolatban:

"Minden jó, minden nagyszerű. Azt viszont nem tudom megmondani, hogy a nézők valóban végigülnék-e [ezt a verziót], de én mindenesetre imádom."

Tarantino egyébként a Netflixen fogja publikussá tenni a Hollywoodot megelőző filmjének, az Aljas nyolcasnak a közel négyórás változatát, amit 50-55 perces epizódokká vágtak össze egy nagy mozi helyett. Hogy a Hollywoodnak mennyi létjogosultsága lesz ekkora tetemes játékidővel, még nem tudni (ahhoz meg kell nézni, hogy a plusz jelenetek mennyi pluszt adnak hozzá az egészhez), de mindenesetre, ha megjelenik, mi biztos teszünk vele egy próbát.

A Volt egyszer egy Hollywood négyórás változata valamikor idén fog megjelenni, pontos dátumról még nem esett szó. Ti mit gondoltok, meg fogjátok nézni, vagy nektek a vágott verzió is bőven elég volt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.