Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb áprilisi film?

|

Tom Cruise kaszkadőrénél már csak ez a szavazás tűnik feleslegesebbnek egy olyan hónapban, amikor rekordot döntött a Bosszúállók: Végjáték, mi mégis kíváncsiak vagyunk rá, hogy mely filmek lépdelnek fel a dobogó második és harmadik fokára.

Hirdetés

Tekintve, hogy bármilyen Marvel-film jelenik meg, az magasan megnyeri az adott hónap szavazását, ezért ahogy a bevezetőben is említettük, valójában nem is arra vagyunk kíváncsiak, hogy a Bosszúállók: Végjáték az első helyen végez-e. Ez evidens. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy az áprilisi felhozatal többi résztvevője hányadik helyet tudta elcsípni a filmnézők szívének toplistáján.  

Hirdetés

Elvégre a Thanos elleni visszavágó mellett is bőven volt mit nézni a mozikban az elmúlt hónapban: a sort Stephen King egyik klasszikusának újabb adaptációjával, a Kedvencek temetőjével, valamint a DC legutóbbi sztárjával, a hihetetlenül szórakoztató Shazammal nyitottuk, majd Hellboy mutatta be, hogy nem érdemes rebootolni valamit. Nem sokkal teljesített jobban a legújabb horror, A gyászoló asszony átka sem, Mads Mikkelsen pedig egészen más megpróbáltatásokon ment keresztül a Sarkvidékben. Sokáig beszélhetnénk még az áprilisi kínálat szereplőiről, de képtelenség mindet felsorolni, inkább szavazzunk! Nektek mi volt a kedvencetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.