Hirdetés

Eltolták a The Predator és az Alita: A harc angyala premierjét

|

A Fox módosított az említett két film bemutató dátumán, valamint kitűzte a Gyilkosság az Orient Expresszen folytatásának a premierjét is.

Hirdetés

Gyilkosság az Orient Expresszen legújabb feldolgozásában Kenneth Branagh kalauzolta el a nézőt Agatha Christie világába, mely bár nem váltotta meg a világot, egy kellemes és vállalható film lett, és ahogyan arra a film befejezése is utalt - érkezik a folytatás, melyben ezúttal a Halál a Níluson című regény kerül terítékre. Most pedig már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor, hiszen a stúdió kitűzte a film premierjét 2019. november 8-ra.

Hirdetés

A másik két filmmel kapcsolatban azonban már kevésbé szolgálhatunk jó hírekkel, ugyanis mind a The Predator, mind pedig az Alita: A harc angyala is később érkezik a mozikba. Azonban míg az előbbi csak pár hetet, az utóbbi már majdnem fél évet csúszik. Az eredetileg tervezett július 20. helyett így csak december 21-én lesz az Alita bemutatója, amelynek így olyan nagyágyúkkal kell majd felvennie a versenyt az ünnepi szezonban, mint az Aquaman és az Űrdongó. Ezzel szemben a korábban már néhány hónappal eltolt The Predator augusztus 3-a helyett szeptember 14-én debütál a tengerentúlon.

A magyar premierekről jelenleg még nincsenek információnk, de a The Predator várhatóan szeptember 13-án, míg az Alita december 20-án érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.