Hirdetés

The Predator - a Ragadozók technológiájára és céljaira fókuszál majd a film

|

Újabb információk láttak napvilágot a jövőre érkező The Predator filmről.

Hirdetés

Rengeteg mindent tudunk már szerencsére a Shane Black által dirigált The Predator filmről, hiszen mind Thomas Jane, mind a Fox vezérigazgatója, mind pedig maga a rendező is beszélt már arról, hogy mire is számíthatunk majd jövő nyáron. Ezúttal pedig Jake Busey szólalt meg, és árult el egy-két információt:

Hirdetés

Ez a rész teljesen illeszkedik majd az eredeti franchise-hoz, hiszen a Ragadozók technológiájára fókuszál, valamint, hogy mik a céljaik, hogyan dolgoznak, miért is jönnek erre a bolygóra.

Busey már korábban megerősítette azt a hírt, hogy valóban édesapja (Gary Busey) karakterének fiát fogja alakítani a filmben, ami szerinte még mélyebbé teszi a két film közötti kapcsolatot, valamint hidat teremt a franchise részei és a karakterek között.

A The Predator bemutatója 2018. augusztus 3-án érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig feltűnik Boyd Holdbrook (Narcos, Logan), Jacob Tremblay (A szoba), Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis, Híradósok), Trevante Rhodes (Holdfény), Yvonne Strahovski (Dexter, Chuck), Sterling K. Brown (American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy), Keegan-Michael Key és Thomas Jane (Megtorló) és Edward James Olmos (Szárnyas fejvadász).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.