Hirdetés

2022-től évente 4 DC-film is mozikba kerülhet

|

A Warner Bros. újabb nyilatkozata szerint több exkluzívan az HBO Maxon debütálhat.

Hirdetés

A Wonder Woman 1984 sok-sok hónapnyi huzavona és csúsztatás után végre egyszerre debütált a nyitva lévő mozikban és az HBO streaming platformján. Patty Jenkins és Gal Gadot második közös filmje habár nem aratott a kritikusoknál elsöprő sikert, a soron következő harmadik mozit már hivatalosan is berendelték, úgyhogy Csodanő még egy darabig biztosan velünk marad. Ezen felbuzdulva a Warner Bros. bejelentette, hogy fel fogja gyorsítani a közelgő DC-filmek készítését, és akár évente több alkotást is megjelentet mozikban és streamingen egyaránt.

Hirdetés

A Warnernek mostanában nem áll túl jól a szénája, hiszen a legutóbbi nagy bejelentése óta (amiben kihirdették, hogy minden náluk lévő 2021-es filmet egyszerre fognak mozikba és streamingre küldeni), többen nekimentek a stúdiónak - például James Gunn és Christopher Nolan vagy éppen a Dűne rendezője, Denis Villeneuve. Ezzel szemben a Warner 2022-től kezdve évente négy DC-s szuperhősfilmet szeretne mozikba küldeni, melyek ugyan kapcsolódnának az eddig felépített mozis univerzumhoz, de új vizekre is eveznének velük - jelentette a New York Times. Emellett előtérbe kerülnének a kisebb költségvetésű alkotások is, amiket nem vállaltak volna be csak és kizárólag mozis bemutatóval, így zöld utat kaphatnak az olyan szuperhősök, mint Batgirl vagy Static Shock - ezeket a mozikba szánt produkciókkal szemben az HBO Maxra küldené a stúdió.

Persze mindez még csak egy bejelentés, ebből még bármi következhet, de ha mindez tényleg igaznak bizonyul, akkor rengeteg DC exkluzív tartalommal erősíthet az HBO Max. Ti melyik DC karaktert látnátok szívesen filmen a közeljövőben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.