Hirdetés

Tom Holland elmesélte, mit tanult az évek alatt Robert Downey Jr.-tól

|

Az ifjú Pókember őszintén és odaadóan beszélt arról, miért néz fel magára Vasemberre.

Hirdetés

Habár a világ egyik fele most azzal van elfoglalva, hogy hogyan tudna még csúnyábban nézni a Pókember balhé miatt, eközben a karaktert megformáló Tom Holland fellépett a Salt Lake City-ben megrendezendő éves FanX rendezvényen. Hasonló bemutatóra kell a név alapján gondolni, mint amilyen a nagyobb hírverésű Comic-Con, szóval különböző többnyire blockbuster sztárokat hívnak meg, hogy beszéljenek az éppen aktuális projektjeikről vagy éppen a jövőbeli produkciójukról. Holland is elmesélte, ő melyik oldalra áll a Sony/Marvel vitában, majd a rajongók kérdései között akadt egy olyan is, hogy a színész tanult-e valamit (és ha tanult, akkor mit) a "nagy elődjétől", azaz a Vasembert megformáló Robert Downey Jr.-tól.

Hirdetés
 

Holland egy kisebb hezitálás után őszintén és kissé mosolyogva a következőket válaszolta:

"Néha nem muszáj semmilyen tanácsot sem kérned; elég, ha csak egyet hátralépsz és megnézed, hogy viselkedik az az ember, akit tisztelsz. (…) A leghihetetlenebb dolog vele [Robert Downey Jr.-ral] kapcsolatban, hogy ő vitán felül a leghíresebb filmsztár a földön. A legnagyobb filmsztár. De ő mindig korán érkezik, minden alkalmazott/munkás nevét ismeri, mindig tudja a szövegét is. Ő nagyon profi, nagyon kedves és nagyon törődő is. Amit megtanultam tőle, [Chris] Evanstől és Scarlett-től [Johansson], hogy csak azért mert te vagy a csúcson, egyáltalán nem muszáj egy f@sznak is lenned."

Holland és Downey Jr. a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháború óta együtt forgatnak, és azóta szerepeltek még az első Pókember spin-offban (Hazatérés), majd a két utóbbi Bosszúállókban (Végtelen háború, Végjáték) is. Egyelőre még kérdéses, hogy mi lesz magával Pókember karakterével, mindössze annyi ismert, hogy a Sony képregényfilmes univerzumának lesz az oszlopos tagja.

Ti melyik színészre néztek fel ennyire?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.