Hirdetés

Wonder Woman 2 - a rendezőnő elárult néhány információt a folytatásról

|

Patty Jenkins rendezőnő végre konkrétumokat is elárult a Wonder Woman folytatásáról.

Hirdetés

Sajnos kijelenthető, hogy Az Igazság Ligája sem a kritikusoknál (a RottenTomatoes oldalán az összesített kritikák alapján 41%-on, a pontok száma alapján pedig 5.3-on áll), sem a pénztáraknál (a film jelenleg 496 millió dollárnál jár, az e hétvégi adatok azonban még nincsenek hozzáadva) nem váltotta be a Warner reményeit, a rajongók körében pedig szintén megosztóra sikeredett a film. Így továbbra is a nyáron bemutatott Wonder Woman az egyetlen alkotás a DCEU-n belül, melynek maradéktalanul sikerült megfelelnie gyakorlatilag mindenkinek.

Hirdetés

Ezért aztán még jobban várjuk a folytatását, mely az előzetes hírek szerint a hidegháború utolsó szakaszában, valamikor a '80-as években játszódik majd, és ha minden igaz, Chris Pine is visszatér valamilyen formában. Ezidáig csak ennyit lehetett tudni a 2. részről, most azonban az első részért is felelős Patty Jenkins végre megszólalt, és kicsit részletesebben is mesélt arról, hogy mire is számítsunk a 2 év múlva érkező folytatásban:

Továbbra is az a célunk, hogy új oldalát mutassuk meg a karakternek, de az eddigiekhez hasonló formula segítségével. Egy nagyszabású, szórakoztató filmként, aminek az utolsó harmadában elszabadul a pokol. Szeretem, amikor egy hős egy nagy kalandon megy végig, hogy végül egy még nagyobb kérdéssel szembesüljön, ahol próbál helyt állni.

Egy különbség azért mégis csak lesz: mégpedig, hogy már megismertük Wonder Womant, már egy kész karakter, szóval ezúttal az első percektől teljes értékű szuperhősként lesz jelen, ami rendkívül szórakoztató. És hogy milyen lesz a folytatás? Vicces, de egyben egy nagyívű szerelmi történet is lesz benne, valamint néhány hihetetlen új karakter is lesz, akik miatt nagyon izgatott vagyok, és akik nagyban eltérnek majd az első rész figuráitól.

A Wonder Woman 2. 2019. november elsején érkezik majd a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.