Hirdetés

Eltolták az X-Men: Sötét Főnix, az Alita és a Gambit premierjét

|

Valaki adjon egy útmutatót a 20th Century Fox döntéseihez.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a Fox nem akármilyen ötlettel állt elő: karácsonykor újra mozikba tervezik küldeni a Deadpool 2-t, méghozzá PG-13-as, azaz gyerekbarát verzióban. Ennek érdekében pedig minden más premiert eltoltak. 

Hirdetés

A Deadpool 2 családkompatibilis kiadása ugyanis elfoglalta azt a 2018. december 21-i dátumot, amikor az Alita: A harc angyala debütált volna az Egyesült Államokban, így viszont Robert Rodriguez projektjének új helyet kellett találni a naptárban. A kiadó úgy döntött, hogy Alita 2019. február 14-én mutatkozzon be, csakhogy ebben az időintervallumban eredetileg a már így is sokat tologatott X-Men: Sötét Főnix lett betervezve. A Fox - meglepő módon két nappal azután, hogy kiadta az új X-Men film legelső trailerét - még egyet lökött a Főnixen: az új cél az, hogy 2019. június 7-én végre mozikba kerüljön, de nem lennénk meglepődve, ha a következő hónapokban még tovább csúsztatnák szegény mutánsokat (például azért, mert így egy napon rajtolnának el az Illumination új meséjével, A kis kedvencek titkos élete 2-vel, márpedig az biztosan letarolja a majd a kasszákat). 

A sokkoló hírek után jött egy meglepő is: arra számítottunk, hogy a 2014 óta húzódó Gambit filmből Channing Tatum határozott kiállása ellenére végül nem lesz semmi és a vállalat egyszerűen törli a naptárjából, ám nem így történt: kiderült, hogy a Gambitra 2020. március 13-tól válthatunk jegyet (bár korábban még 2019. június 7-re tervezték, csak ugyebár a Sötét Főnix azt kisajátította magának és a projekt is csak a forgatókönyvig jutott még el). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.