Hirdetés

8 film, ami érdekelhet 2018. júliusában

|

Ha a gazdasági szakemberek tanácsára mozijegyekbe fektetnéd a megtakarításodat, akkor elmondjuk a tuti tippjeinket, hogy miket érdemes a nyár közepén megnézned.

Hirdetés

Az olvasztó hőség, avagy a semmiből ránk törő zivatar is elegendő ok, hogy nyár közepén is legyen időnk betérni a mozikba, hiszen az uborkaszezon ellenére lesznek itt filmek, amiket kár lenne kihagyni.

Hirdetés

A hihetetlen család 2. - július 5.

A bombasztikus első rész után A hihetetlen család is megkapja a maga folytatását a Pixar csapatának hála. A második részben megcserélődnek a szerepek, és anyu megy el világmegmentő akciókat lebonyolítani, míg apuka otthon próbál megbirkózni a három gyerkőccel, de hamar rá kell jönnie, hogy ide még a szupererő is kevés lesz.

Haverok harca - július 5.

Míg a Bosszúállók életük legnagyobb harcára készülnek Thanos ellen, addig Sólyomszem, azaz Jeremy Renner a haverokkal szórakozik a Warner Bros. új vígjátékában. A Haverok harcában Jeremy Renner, Jon Hamm, Ed Helms, és Jake Johnson is felbukkan, hogy megmozgassák nevetőizmainkat egy olyan elvetemült fogócskában, amit még nem láttunk a filmvásznon.

Sodródás - július 5.

A végtelen Csendes-óceánon próbál átjutni egy szerelmes pár, hogy elérjenek Kaliforniába, de ahogy ismerjük már az efféle történeteket, sejthető, hogy nem zajlanak olyan zökkenőmentesen a dolgok, ahogy főhőseink elsőre elképzelték. Egy hatalmas hurrikán rommá töri hajójukat és Taminak (Shailene Woodley) minden erejét fel kell használnia, hogy megmentse szerelmét (Sam Claflin).

Felhőkarcoló - július 12.

Dwayne "The Rock" Johnsont a kevesebb végtag sem gátolja meg abban, hogy a Die Hard babérjaira törjön, és egy még hatalmasabb épületben vegye fel a harcot az állig felfegyverzett rosszfiúkkal. A rendezői székben Rawson Marshall Thurber, akinek korábbi rendezésén, a szintén Johnsonnal összehozott Központi hírszerzésen sokan szórakoztak remekül, reméljük itt sem lesz másképp.

Hotel Transylvania 3 - július 12.

Adam Sandlerék egy újabb, remélhetőleg szörnyen vicces és a legkevésbé sem vérszegény animációs filmet hoznak össze. Az így már trilógiává érett Hotel Transylvania legújabb részében nyaralni készül az előző két részben megismert vámpír-fenevad-ember kompánia, de kicsit sem olyan veszélytelen ez az utazás, ahogy azt Drakuláék gondolják.

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba - július 19.

Újra felcsendülnek az Abba számok, és szinte minden nagyobb sztár visszatér a Mamma Mia: Sose hagyjuk abba című második részben. A folytatás és egyben előzményfilmben kiderül, hogy főhősünk anyja hogyan ismerte meg azt a három fiatalembert, akiket az első részben meghív esküvőjére Amanda Seyfried.

A Hangya és a Darázs - július 26.

A Bosszúállok: Végtelen háború gigászi csatái előtt Hangyának is megvoltak a maga hangyányival apróbb gondjai, de ha a világ megmentésre szorul, akkor nem számít a méret, így Scott új társával együtt veszi fel a harcot legújabb ellenségével szemben.

Escobar - július 26.

A híres netflixes sorozat után filmben is arra vállalkoznak, hogy elmeséljék a legendás drogbáró, Pablo Escobar történetét. Az Egy tökéletes nap rendezője, Fernando León de Aranoa került a rendezői székbe, és a forgatókönyvet is ő írta, szóval van okunk a bizakodásra, hiszen egy tehetséges alkotóról van szó.

További premierek (a változtatás joga fenntartva):

Egy burka, egy nadrág (Cherchez la femme) - július 5.
Papás babás (Daddy Cool) - július 5.
Ramen Shop - Ízek a múltból (Ramen Shop) - július 5.
Férfiak fecskében (Swimming with Men) - július 12.
Luis és a Zűrlények (Luis & the Aliens) - július 26.
Nyár (Leto) - július 26.

Ezek voltak a kiemelt júlusi filmek, a teljes 2018-as premiernaptárunkat pedig a linken keresztül böngészhetitek át. Van olyan a felhozatalban, amit mindenképp moziban fogtok megnézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.