Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 2023 filmjeit?

|

Újabb év, újabb kvíz, újabb filmcsokor atombombástól, Barbie babástól, pókostól, meg persze kirakós gyilkosostól együtt.

Hirdetés

2023-ra legfőképpen a Barbenheimer jelenség kapcsán emlékezhetünk majd vissza a legtöbben, hiszen mind Greta Gerwig, mind pedig Christopher Nolan filmje hatalmasat ment - a pénztáraknál és a kritikusoknál egyaránt. Persze ha az ember egynél (jelen esetben kettőnél) többször jár moziba, hozzá tud csapni a két nagyágyú mellett még jó néhány emlékezetes filmet a listához.

Szerencsénkre pedig 2023 is bővelkedett rengeteg olyan alkotásban, amik kikérték maguknak a nekik kijáró csücsköt a szívünkben.

Hirdetés

Nyilvánvalóan 10+1 kérdésbe nem tudjuk az összes remek és emlékezetes filmet megemlíteni, amik tavaly elrabolták az időnk nagy részét. De nem is ez volt a célunk - inkább egyfajta mixet, voltaképp ajánlót kerekíteni az egész halmazból. Így az alábbi kvízben találhattok majd már unásig ismert mozifilmeket (Oppenheimer, Barbie), rejtett gyöngyszemeket (Egy zuhanás anatómiája, When Evil Lurks) vagy éppen elsőre homlokráncolónak hatható darabokat is.

Nektek melyik volt a top 3 kedvenc filmetek 2023-ból?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.