Hirdetés

Sci-fi veteránnal erősít a The Mandalorian második évada

|

Újabb nagy név csatlakozik a messzi-messzi galaxishoz.

Hirdetés

Bár a koronavírus rendesen megakasztotta a filmek és sorozatok munkálatait, azért a színfalak mögött egyes produkcióknál ennek ellenére sem állt meg az élet. Ilyen például a tavaly útjára indult Disney+ streaming szolgáltató nyitócíme, a The Mandalorian, hiszen azok után, hogy nemrég kvázi hivatalossá vált a közkedvelt Ahsoka Tano feltűnése a folytatásban, most újabb nagy név csatlakozott a szériához.

Hirdetés

A minap ugyanis kiderült, hogy a sci-fi veterán Michael Biehn is tiszteletét teszi a sorozat következő évadában. A 63 éves színész a nyolcvanas években olyan kultikus filmekben tette le a névjegyét, mint az első Terminátor-film, melyben Kyle Reese-t alakította, vagy éppen A bolygó neve: Halál, ahol a Sigourney Weaver által megformált Ellen Ripley oldalán szállt szembe a xenomorphokkal, de ezeken kívül láthattuk őt többek között A mélység titkában, a Tombstone - Halott város című alkotásban és A sziklában is. 

A hírek szerint Biehn egy fejvadászt alakít majd, akivel a címszereplőnek már nem egyszer meggyűlt a baja a múltban. Azonban ennél több sajnos nem derült ki róla, vagyis jelenleg nem tudjuk, hogy csak egy epizód erejéig tűnik fel a karaktere, vagy esetleg társulni fog Mandóval, és az egész évadban láthatjuk őt. Ha addig nem is, legkésőbb idén októberben kiderül, hiszen a tervek szerint akkor debütál a The Mandalorian második évada

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.