Hirdetés

Andrew Garfield Youtubernek áll a Mainstream előzetesében

|

Pókember a közösségi háló bugyraiban.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy Andrew Garfield generációja egyik legtehetségesebb színésze, akiért olyan rendezők állnak sorba, mint Robert Redford (Gyávák és hősök), Mel Gibson (A fegyvertelen katona), Terry Gilliam (Doctor Parnassus és a képzelet birodalma), Martin Scorsese (Némaság), David Fincher (Social Network - A közösségi háló) vagy Marc Webb (A csodálatos Pókember 1-2). A színész híresen válogatós is a szerepeket illetően és az utóbbi években inkább az underground, indie filmek felé mozdult el. A Valami Követ rendezőjének,  David Robert Mitchellnek a legutóbbi David Lynch előtt meghajló, Kaliforniai rémálom című filmje után most Gia Coppola (Palo Alto) médiaszatírájának főszerepében lesz látható.

 

Hirdetés

Garfield alakítja Linket, az egyre felkapottabb influenszert, aki egyre nagyobb népszerűségre, valamint valóságos személyi kultuszra tesz szert, miközben barátnője, Frankie (Maya Hawke a Stranger Thingsből) egyre inkább nehezen tudja féken tartani mindazt, amit elindított. A film igyekszik reflektálni arra is, hogy mi mindent kell megtennie azért, hogy az internetes sztárok fennmaradhassanak a felszínen és hogy a népszerűségért mennyire kell sutba vágni olykor az emberségüket.

Garfield és Hawke mellett még feltűnik Nat Wolff (Papírvárosok), Jason Schwartzman (Tenenbaum - A házi átok) és Johnny Knoxville (Jackass) is. A film producerei között maga Garfield is szerepel, a film pedig május 7-én debütál az észak-amerikai mozikban és VOD-on egyaránt. A színészt pedig még láthatjuk idén Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Mary Poppins visszatér) debütáló musical rendezésében, a tick, tick... Boom!-ban és ha igazak a pletykák, a Spider-Man: No Way Home-ban ismét magára ölti Pókember jelmezét Tobey Maguire-hoz és Tom Hollandhoz hasonlóan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.