Hirdetés

Charlie Hunnam Mel Gibson védelmére kel a Last Looks előzetesében

|

Egy nyomozós vígjátékban csodálhatjuk meg a páros kémiáját februárban.

Hirdetés

Mel Gibson a 2010-es években a #metoo jelenség kirobbanása előtt Hollywood első számú rosszfiúja volt antiszemita megnyilvánulásai miatt. Úgy tűnik, hogy egy majd egy évtizedes vezeklés végül megenyhítette a stúdióvezetők szívét, mert újabban Gibson lépten-nyomon felbukkan egy-egy újabb projektben.

Arról már mi is beszámoltunk, hogy Gibson lesz a főszereplője a John Wick univerzumban játszódó sorozatnak, a Continentalnak, illetve hogy a Halálos fegyver 5-re is visszatér, nemcsak színészként, hanem rendezőként is. Februárban pedig a Kemény motorosok sztárjával, Charlie Hunnammel fognak egy krimi-vígjátékban szerepelni.

Hirdetés

Az eredetileg Waldo néven futó projekt végül Last Looksként fog a mozikba és video-on-demand formátumban megjelenni február 2-án. Hunnam játssza Charlie Waldót, egy visszavonult Los Angeles-i rendőrt, akit megbíznak, hogy vizsgálja ki az excentrikus, alkoholista színész, Alastair Pinch (Gibson) feleségének halálügyét, melyben a megözvegyült férj az első számú gyanúsított. Gibson ezzel a szerepvállalással nem kevés önreflexióról tanúskodik.

A Last Looksban még viszont láthatjuk Morena Baccarint (Deadpool), Lucy Fryt (Bright), Dominic Monaghant (A gyűrűk ura), Clancy Brownt (Dexter: Új Vér), illetve Rupert Friendet (Homeland) is, úgyhogy ismert arcokból nem lesz hiány. Első blikkre a Shane Black által rendezett Rendes fickók és Durr, durr és csók filmek jutnak eszünkbe, melyekben szintén teljesen összekuszálódnak a nyomozási szálak a fináléra. Ha csak fele annyira jó lesz Tim Kirkby rendezése, mint Black klasszikusai, máris egy remek élményben lehet részünk.

Titeket meggyőzött a Last Looks előzetese?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.