Hirdetés

A Hetedik írója új thrilleren dolgozik a Netflixnek

|

Az impozáns szereplőgárda mellett a The Discovery rendezője hozza tető alá a projektet.

Hirdetés

Az egyelőre Windfall címen futó projekt több szempontból is érdekes lehet a nagyérdeműnek, már most, a bejelentéskor. Egyrészről egy modern, napjainkban játszódó filmnoirnak van beállítva műfajilag, másrészről igencsak nagy nevek dolgoznak rajta a kamera innenső és túlsó oldalán egyaránt. A rendezői székben a Netflix egyik elfeledett gyöngyszeme, a The Discovery direktora foglalt helyet, vagyis Charlie McDowell, a forgatókönyvet pedig a Hetedik, Az Álmosvölgy legendája vagy a közelgő David Fincher-féle The Killer írója, Andrew Kevin Walker jegyzi többedmagával.

 

Hirdetés

A Windfall története egy fiatal párról szól, akik elutaznak a nyaralójukba pihenni és relaxálni egy kicsit. A gondok viszont ott kezdődnek, hogy amint megérkeznek, kirabolják őket. Sajnos mindössze ennyit osztottak meg eddig a történetről, de legalább a főszereplőkről lerántották a leplet: Jason Segel (Így jártam anyátokkal, The Discovery), Lily Collins (Mank, Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány) és Jesse Plemons (A befejezésen gondolkozom, El Camino: A Breaking Bad Movie).

A Windfall premierdátumáról még nem esett szó, egyelőre az előkészületi fázisban van a produkció. Nemzetközi forgalmazója pedig a Netflix, így hasonlóan a mindjárt megjelenő Gunpowder Milkshake-hez, ez is lehet, hogy a mozikban és a streamingplatformon is debütál majd. Ti vevők lennétek egy modern filmnoirra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.