Hirdetés

Karen Gillan mindent IS szétlő a Gunpowder Milkshake előzetesében

|

Egy újabb véres és John Wickre hajazó akciófilm van a láthatáron - nőkkel a főszerepben.

Hirdetés

A John Wick letagadhatatlanul egy olyan fontos állomása lett a modern akciófilmeknek, amihez gyakorlatilag minden viszonyul. Atomszőke, Ava, Tyler Rake: A kimenekítés, Splinter Cell-sorozat, Senki, most pedig a Gunpowder Milkshake. A címe alapján ez egy felettébb lányos, véres akciózúzdának hallatszik, és ha megnézzük a hivatalos előzetesét… hát nem is tévedünk olyan nagyot. Mindössze annyi plusz infót hozzávéve, hogy elképesztően groteszknek ígérkezik, de pont emiatt tűnik hangulatosnak is.

 

Hirdetés

A Gunpowder Milkshake a Doctor Who-ból vagy éppen a Jumanji: Vár a dzsungel és A következő szint filmekből ismerős Karen Gillant teszi meg főszereplőnek, aki egy profi bérgyilkos. Már az uniformisa is megér egy misét; nagyon szép fricska a klasszikus bérgyilkosos filmek felé, de nem mehetünk el szó nélkül a többi színész mellett sem. Paul Giamatti (Golyózápor), Lena Headey (Dredd), Freya Allan (The Witcher) vagy épp Carla Gugino (Watchmen: Az őrzők) is mind-mind bebizonyították már, hogy értenek az akcióhoz, így e téren nem lehet majd panasz a filmre.

A Gunpowder Milkshake július 14-én kerül az amerikai mozikba, a hazai premier pedig majd augusztusra tehető. Hogy nálunk is egyszerre debütál majd Netflixen, mint a tengerentúlon, még nem tudni. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.