Hirdetés

A Sikoly következő része egy új franchise kezdete lehet

|

Az egyik főszereplőnő szerint se nem reboot, se nem remake, de még csak folytatás sem lesz az új rész.

Hirdetés

Rengeteg horrorrajongó sikoltott fel örömében, amikor kiderült, hogy hamarosan új rész érkezik a Sikoly-filmek sorába, méghozzá az Aki bújt rendezőpárosának, Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillettnek a rendezésében, amelyben ráadásul visszatérnek a régi főszereplők is (úgy mint Neve CampbellDavid Arquette és Courteney Cox). És bár ez lesz az ötödik rész a szériában, az egyik színész szerint sokkal inkább lesz ez egy új franchise kezdete, mintsem egy reboot, remake vagy tényleges folytatás.

Hirdetés

Erről a franchise egyik főszereplője, Courteney Cox beszélt egy interjú során nemrég, amelyben elmondta, hogy úgy tudná legjobban leírni ezt az új Sikoly-filmet, mint egy friss startja a franchise-nak, és leginkább a 2018-as Halloweenhez tudná hasonlítani:

Annak ellenére, hogy ez az ötödik Sikoly-film, ez nem a Sikoly 5. lesz. Ez simán csak Sikoly. A rendezők hihetetlen munkát végeztek. Igazán ijesztő lesz a végeredmény. De tényleg, ez csak egy új Sikoly-film, de nem rebootolja a franchise-t, és nem is remake lesz, hanem egy vadiúj start. Szerintem fantasztikus lesz.

A forgatás már egy ideje véget ért, és a jelenlegi tervek szerint 2022. január 14-én nézhetjük, hogy ezúttal mit kezdtek az alkotók egy régi horror-klasszikussal a modern korban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.