Hirdetés

Véget ért a Sikoly 5 forgatása, a stáb kulisszák mögötti képekkel ünnepel

|

Kevin Williamson író a hivatalos Twitterére posztolta ki a bejelentést.

Hirdetés

Nem pusztán a Sikoly-filmek, de a horror rajongók is tűkön ülve várják a sorozat legújabb darabját, ami szám szerint az ötödik lesz a sorban. Már a hivatalos bejelentése óta nagy figyelem övezi ezt a produkciót, hiszen amellett, hogy az elhunyt Wes Craventől az Aki bújt rendezőpárosa, vagyis Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett vették át a stafétabotot, nem egy remake-ről vagy rebootról beszélhetünk, hanem egy folytatásról. Ezek után pedig szépen sorjában csatlakoztak a filmhez a régi motorosok (Neve Campbell, David Arquette és Courteney Cox), valamint az új jöttmentek is (például a The Boys-ból Jack Quaid). A minap pedig azt az örömhírt osztották meg, hogy a forgatást sikeresen be tudták fejezni a koronavírus-járvány ellenére is.

Hirdetés

Kevin Williamson, az első, a második és a negyedik Sikoly forgatókönyvírója posztolta ki Twitterre, hogy véget ért a forgatás a legapróbb óvintézkedések betartásával együtt. A hír mellé három fotót is mellékelt, amikből nem csak azt tudhatjuk meg, hogy Neve Campbell és Courteney Cox között még mindig dúl a barátság, hanem azt is, hogy az ötödik Sikoly hivatalos címe az lesz, hogy… hát… Sikoly. Nem erőltették meg magukat a címadásban, de annyi baj legyen - meg természetesen annyi, hogy a premierig ne álljatok fél lábon. Ha hihetünk Williamsonnak, akkor a film 2022 januárjában kerül a mozikba.

Mi borzasztóan örülünk ennek, és a kulisszák mögötti fényképeket látva csak még inkább ülünk azon a bizonyos tűkön. Ti várjátok már az ötödik Sikolyt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.