Hirdetés

A Warner revitalizálni tervezi Supermant a DCEU-ban

|

A cégen nemrég átment változások egyik nagy nyertese lehet a karakter.

Hirdetés

Hosszass procedúra után április közepén lezárult a WarnerMedia és a Discovery összeolvadása, amelynek keretén belül megszületett az új médiaóriás Warner Bros. Discovery név alatt. A két cég egyesülése pedig nemcsak a streamingháborúra lehet majd a jövőben hatással, hanem például a DC filmes univerzumának (pontosabban DCEU, azaz DC Extended Universe) egyik leghíresebb és legnépszerűbb karakterének, Supermannek a jövőjére is.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint ugyanis a Discovery (akik az AT&T-től vásárolták meg a WarnerMediát) alapos átszervezést szeretne eszközölni a Warner filmes részlegén, azon belül is a DC filmes és sorozatos felhozatalán. Az anyavállalat a prioritásokat azon ismert karakterek felé szeretné irányítani, akik jelenleg háttérben sínylődnek. Itt jön képbe Superman, akit a Discovery a legfelsőbb polcra helyez, mint szuperhőst, és bennfentesek szerint egyszerűen nem hagyhatják, hogy egy ilyen népszerű karakter a fiók mélyén porosodjon, ezért revitalizálni akarják a hőst.

A Warner Bros. DCEU tervei az évek során folyamatosan fejlődtek és változtak, de egy dologban sosem tudtak dűlőre jutni: hogy mit kezdjenek Supermannel, és mi legyen a karakter jövője. Bár terveik voltak, de érdemi előrelépés sosem történ egy Acélember 2 kapcsán, még annak ellenére sem, hogy a karaktert megformáló Henry Cavill egyértelmű érdeklődést mutatott iránta. 

Az sem segítette a helyzetet, hogy a színész és a stúdió állítólag összetűzésbe keveredett a karakter szerződésével kapcsolatban, és ez lehet az oka annak, hogy a 2017-es Igazság Ligája óta (a rendezői változatot most ne vegyük figyelembe) nem tűnt fel egy alkotásban sem Cavill, mint Superman. Ehelyett a Warner a B-tervekhez folyamodott: a The Flash-ben például bevezetésre kerül Supergirl, míg az HBO Max-ra készül egy Val-Zod sorozat Michael B. Jordannel, valamint egy fekete Supermant-filmet is bejelentettek J.J. Abrams felügyeletével.

Hogy mi lesz ezeknek a projekteknek a sorsa, azt még nem tudjuk, de komoly változások jöhetnek hamarosan. És csak reménykedni tudunk abban, hogy az új vezetés Cavill főszereplésével képzeli el a karakter jövőjét.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.