Hirdetés

Akár egy csoki áráért is nézhetsz minőségi filmeket otthon

|

Olyanokat, mint a Napszállta, a Ruben Brandt, A négyzet, A boldogságvirág, a Bolti tolvajok, a Gyújtogatók, a Láthatás és a Lavina.

Hirdetés

A mozik bezárásával és a kijárási korlátozással arra kényszerültünk, hogy otthonunk biztonságában üssük el az időt egy-egy filmmel, sorozattal, könyvvel vagy éppen képregénnyel, azonban azokról az alkotásokról sem kell feltétlenül lemondanunk, amik nem találhatóak meg a streaming szolgáltatók felhozatalában. Szerencsére erre is van megoldás, ugyanis három hazai forgalmazó is elérhetővé tette az általa kiadott filmeket online, ráadásul sokat közülük egy csoki áránál is kevesebbért nézhetünk meg.

Hirdetés

A Mozinet például olyan filmeket tett elérhetővé magyar felirattal vagy szinkronnal - a teljesség igénye nélkül -, mint a Ruben Brandt, a gyűjtő, a Napszállta, a Csodálatos fiú, a Hidegháború, a Kafarnaum, a Mirai - Lány a jövőből, az Ősember - Kicsi az ős, de hős, a Láthatás, a Guerilla, az Ifjúság, a Testről és lélekről, a Macbeth, a Büszkeség és bányászélet, a Jackie vagy éppen a Szeretet nélkül. A forgalmazó két opciót is kínál ezek megtekintésére: az egyik a vásárlás 3 dollárért (nagyjából 960 forint), ekkor örökre megtarthatjuk, a másik pedig a bérlés 2 dollárért (kb. 640 forint), amiért cserébe 24 óránk van megtekinteni. A helyzetre való tekintettel azonban a Mozinet tett egy akciót is: a "karanten" jelszót használva 1 dollárnyi kedvezményt faraghatunk le az összes filmjük árából. 

Online mozizást tart a Cirko Film is, így aki kíváncsi - többek között - olyan filmekre, mint a Bolti tolvajok, A négyzet, a 45 év, az Én és Kaminski, a Lavina, a Második esély, a Szívvel lélekkel, a Táncterápia, A messzi észak vagy a Ramen Shop - Ízek a múltból, az 3 dollárért (kb. 960 forint) lecsaphat a neki tetszőkre. 

Nem mehetünk el szó nélkül a Magyarhangya kínálata mellett sem, hiszen szintén Vimeós online tékájukban már megtalálható legújabb filmjük, a Ben Whishaw főszereplésével készült A boldogságvirág, valamint olyan régebbi kiválóságok is, mint a Déva, a Gyújtogatók, a Lady Macbeth, a Lucky, A föld sója és A rendszer. A boldogságvirág 2 dollárért (~640 forint), a többi alkotás pedig művenként 1.50 dollárért (~480 forint) tekinthető meg egy napon át. 

Ti miket fogtok megnézni az elérhető filmek közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.