Hirdetés

Az Aki bújt sztárja is csatlakozott a Sikoly 6-hoz

|

A stáb csak bővül és bővül, hogy legyen kiket Ghostface-nek vérbe aprítania.

Hirdetés

Bár Neve Campbell nem fog visszatérni a Sikoly 6-ra, ez még nem állítja meg a rendezőpárost, Matt Bettinelli-Olpint, illetve Tyler Gillettet, hogy folytassák a casting folyamatot. Sőt, ezúttal egyenesen az előző filmjükből, az Aki bújtból erősítettek, mivel Henry Czerny (Mission: Impossible, Éles tárgyak, Tudorok) csatlakozott újoncként a franchise-hoz.

Hirdetés

Ez egy újabb izgalmas casting a film számára, hiszen az eddig leginkább tinédzserekre fókuszáló fejezetek után Dermot Mulroney mellett egy másik idősebb színésszel erősödött a stáb. Természetesen arról nem szól a fáma, hogy Czerny milyen karaktert fog alakítani.

A jövő tavasszal érkező Sikoly 6-ra már biztosan visszatérnek az előző rész fiatal túlélői, Courtney Cox, valamint a negyedik film egyik közönségkedvence, Hayden Panettiere is. Múlt héten pedig arról számoltunk be, hogy a She-Hulkból, valamint az Avatar 2-ből érkeztek újoncok. Azt már korábban Jenna Ortega elkotyogta, hogy egy minden eddiginél vérszomjasabb Ghostface-szel lesz dolga a hősöknek jövőre, úgyhogy nem árt, ha ennek megfelelően a stáb is kellőképpen nagy ahhoz, hogy elbírja az áldozatokat.

Ti örültök Czerny castingjának?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.