Hirdetés

Ben Affleck visszatérhet Batmanként az Aquaman 2-ben

|

Egyre kuszább ez a DC filmes univerzum.

Hirdetés

Ember legyen a talpán, aki képes átlátni, mi is a DC terve a saját szuperhősuniverzumával. Jönnek a teljesen különálló filmjeik (Joker és a Batman folytatások), az Igazság Ligája egyes tagjainak szólófilmjei (The Flash és Aquaman 2), az eddig "köztes" karakterek kalandjai (Shazam! Az istenek haragja és Black Adam), az olyan alkotások, mint a Batgirl és a Blue Beetle, a SnyderVerse pedig biztosan nem bővül tovább. Ti is elvesztettétek a fonalat, ugye? Na, a stúdió mindezek fényében inkább még tovább bonyolítja a dolgokat.

Hirdetés

Kicsivel több, mint egy év leforgása alatt ugyanis három Batmant is látni fogunk a vásznakon. Idén márciusban a Robert Pattinson-félét már megkaptuk, jövő nyáron a Flash-ben a Michael Keaton-félét és a Ben Affleck-félét is szerencsénk lesz. Közte pedig az Aquaman folytatásában is feltűnik Batman, méghozzá Ben Affleck képében. Ezt maga Jason Momoa leplezte le nemrég Instagram-oldalán, amelyen a két színész szerepel pár képen, majd a végén egy videót is kapunk, amin Momoa és Affleck lelepleződését láthatjuk néhány turista előtt, akik a Warner stúdiójában jártak éppen.

Azt már egy ideje tudni lehetett, hogy a közelgő Flash-filmben is fel fog tűnni Affleck, amely eredetileg 2022 novemberében debütált volna, de azóta eltolták 2023. június 23-ra. Egészen mostanáig viszont úgy volt, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy a Denevéremberként szerepel a képernyőn. Amely technikailag igaz is, hiszen az Aquaman folytatása előbb jön pár hónappal. De tekintve, hogy ennek utóforgatásai most zajlanak, a Flash pedig már egészen hosszú ideje készen van, valójában mégsem igaz teljesen. Valakinek valahogy azóta ugyanis mégis sikerült meggyőznie őt, hogy térjen vissza még egy(?) szereplés erejéig.

Az Aquaman és az elveszett királyság 2023. március 17-én érkezik a mozikba. Ti örültök a hírnek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.