Hirdetés

BRÉKING: Június 3-án újranyitnak a Cinema City mozijai!

|

Ezzel új lökést kap a hazai mozi.

Hirdetés

Ugyan május elejétől már nyitva lehetnek idehaza is a mozik a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára, ezidáig csak nagyon kevés ember merészkedett vissza a termekbe, köszönhetően többek között annak, hogy a Cinema City még kivárt, és zárva tartotta minden moziját. A hosszú zárvatartásnak azonban hamarosan vége, hiszen a jövő héten végre kinyitja kapuit az ország legnagyobb moziláncolata.

Hirdetés

A hírt a Cinema City a Facebook-oldalán jelentette be: "203 nap várakozás után június 3-án nyitja újra a Cinema City országszerte mozijait. A kényelmes és biztonságos mozizás mellett a sokszínű és fergeteges hazai és nemzetközi filmkínálat is garantált lesz. Az első hét részletes moziműsor programja május 30. délutántól érhető el majd el a www.cinemacity.hu weboldalon."

A jelenleg érvényes kormányrendelet értelmében mindenki látogathatja a mozikat, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal és elmúlt 18 éves. A 16-18 év közöttiek kísérő nélkül mehetnek moziba, amennyiben van oltási kártyájuk, azonban azok a 18 év alatti nézők, akik még nincsenek beoltva, csak oltási kártyával rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják a mozikat. A védettségi igazolványt, vagy a védettségi applikációt mind a pénztárnál, mind a jegykezeléskor a Cinema City munkatársai elkérik, a beazonosításhoz szükséges okmányok, a személyi igazolvány, vagy az útlevéllel együtt. A kormányrendelet értelmében a maszk nem kötelező, de az ott dolgozók viselni fogják.

Az első héten olyan filmek debütálnak majd, mint a friss Oscar-díjas A nomádok földje, a Disney animációs filmje, a Lelki ismeretek és limitált előadásban a Még egy kört mindenkinek, míg a június többi hetében már berobban a blockbuster-szezon is, hiszen a tervek szerint érkezik a Hang nélkül 2., a Halálos iramban 9., a Szörnyella vagy a Démonok között 3. - Az ördög kényszerített.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.